Ducray Kertyol P.S.O. keratoreducirajoča krema, 100 mL

Ducray Kertyol P.S.O. krema je namenjena za lokalizirana luskasta stanja na telesu in lasišču. Ducray Kertyol P.S.O. krema je namenjena za lokalizirana luskasta stanja na telesu in lasišču.
509728 24615

Ocene in mnenja

Opis

Ducray Kertyol P.S.O. krema je namenjena za lokalizirana luskasta stanja na telesu in lasišču.

Žveplo + glikolna kislina + Kertyol. Odstranjuje ploščate obloge. Pomirja rdečico.
Kertyol P.S.O. krema, iz Ducray dermatoloških laboratorijev, pomaga odstranjevati zadebeljene kožne obloge s telesa (komolci in kolena) in iz lasišča, zahvaljujoče skupnemu sinergističnemu delovanju učinkovin. Mikronizirano žveplo, priznana keratoregulacijska učinkovina, zmanjšuje debelino kožnih oblog in pomaga odstraniti luskanje kože. Glikolna kislina normalizira luskanje in povečuje delovanje žvepla. Kertyol pomaga hitro umiriti rdečico in srbež, z dolgotrajnim rezultatom. Glicerol mehča in vlaži* kožo, zahvaljujoče vlažilnimi lastnostmi.

P.S.O. = Patches. Scales. Opaque (Zaplate. Luske. Motne.)

Navodilo za uporabo Ducray Kertyol P.S.O. kreme

Telo (komolci, kolena): kremo nanesite zjutraj in zvečer z nežnimi masirajočimi gibi. Pustite delovati vsaj 20 minut, da krema deluje. Če je potrebno, sperite ostanek izdelka s čisto vodo. Uporabljajte mesec dni, kljub temu da se stanje lahko izpoljša že po 14 dneh uporabe.

Lasišče:
Zvečer nanesite kremo s pomočjo aplikatorja. Pustite delovati celo noč. Zjutraj sperite z zaščitnim šamponom, kot je Ducray Elution. Najkrajši priporočeni tretma: 15 dni.

Opozorilo ob uporabi Ducray Kertyol P.S.O. kreme

Preprečite stik z očmi. Omejite izpostavljenost soncu med uporabo izdelka in vedno uporabljajte sredstva za zaščito pred soncem (Zaščitne kreme, pokrivalo,..)

Država porekla: Francija

Sestavine Ducray Kertyol P.S.O. kreme

Mikronizorano žveplo, glikolna kislina, Kertyol

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede