Ducray Melascreen lahka zaščitna krema pred soncem ZF50+, 40 mL

Ducray Melascreen zaščitna emulzija pred soncem ZF50+ nudi visoko zaščito pred soncem z zaščitnim faktorjem 50 +. Omogoča visoko stopnjo zaščite, še posebej v primeru močne sončne svetlobe ter je primerna predvsem za zaščito normalne do mešane kože obraza. Ducray Melascreen zaščitna emulzija pred soncem ZF50+ nudi visoko zaščito pred soncem z zaščitnim faktorjem 50 +. Omogoča visoko stopnjo zaščite, še posebej v primeru močne sončne svetlobe ter je primerna predvsem za zaščito normalne do mešane kože obraza.
533891 18885

Ocene in mnenja

Opis

Ducray Melascreen zaščitna emulzija pred soncem ZF50+ nudi visoko zaščito pred soncem z zaščitnim faktorjem 50 +. Omogoča visoko stopnjo zaščite, še posebej v primeru močne sončne svetlobe ter je primerna predvsem za zaščito normalne do mešane kože obraza.

Ducray Melascreen zaščitna emulzija pred soncem ZF50+:

• velika UVB/UVA zaščita,
• vodoodporna,
• ne pušča madežev.

UPORABA:

nanesite pred izpostavljenostjo soncu v  enakomernem sloju na celoten obraz.

Opozorilo:

Izpostavljanje sončnim žarkom brez zaščite je nevarno, pa tudi v primeru prekomerne izpostavitve, še posebno brez sončne kreme.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Bronhitis

ZNAČILEN ZNAK VNETJA VEČJIH DIHALNIH POTI (SAPNIC ALI BRONHIJEV), KI JE NAJPOGOSTEJE POSLEDICA VIRUSNE OKUŽBE, JE KAŠELJ Z RUMENKASTIM ALI ZELENKASTIM IZMEČKOM

Razlikujemo dve obliki bronhitisa: akutni, ki se pojavi nenadoma in hitro izzveni, in kronični, ki se ponavlja vsako zimo z večmesečnim kašljem in gnojnim izrnečkom. Kronični bronhitis sodi v sklop kronične obstruktivne pljučne bolezni, ki sčasoma zaradi razvoja ernfizema izrazito okrni delovanje pljuč. Najpomembnejši dejavnik tveganja za KOPB je kajenje.

AKUTNI BRONHITIS

Ta oblika bronhitisa se običajno pojavlja ob virusni okužbi, na primer ob prehladu ali gripi, ki se zaplete z bakterijsko okužbo dihal. Najpogosteje se razvije pozimi pri bolj ogroženih osebah, kot so kadilci, dojenčki, starejši ljudje in pljučni bolniki.

KAKŠNI SO SIMPTOMI?

Vnetje povzroči zadebelitev sluznice bronhijev, zaradi česar se pojavi težko dihanje, ki ga lahko spremljajo piski, kasel] in zelenkast ali rumenkast izmeček, Posledici bolezni sta lahko tudi povišana telesna temperatura in pekoča bolečina za prsnico.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov