Ducray Squanorm šampon za suh prhljaj, 200 mL + GRATIS šampon, 30 mL

Njegove sestavine še dolgo ostanejo na lasišču in tam učinkujejo. Njegove sestavine še dolgo ostanejo na lasišču in tam učinkujejo.
519405 10606

Ocene in mnenja

Opis

Ducray Squanorm je šampon namenjen odpravljanju suhega prhljaja na vašem lasišču. Ducray Squanorm šampon vsebuje učinkovito sestavino proti prhljaju selenov disulfid.

Nudi dolgotrajno olajšanje pred prhljajom. Čisti lasišče. Priporoča se uporaba pri prhljaju povezanem s suhim lasiščem. Njegova popolna sestava deluje hitro in dolgotrajno na različne dejavnike, ki povzročajo takšen prhljaj. Gvanidin glikolat, Ducrayeva patentirana keratoreducirajoča učinkovina, preprečuje nastajanje lusk. Glicerol vlaži lasišče in s tem zmanjšuje luskanje. Cinkov pirition čistilna sestavina, deluje na Malassezijo, povezano s prhljajem.

Rezultati uporabe Ducray Squanorm šampona

Že po prvi uporabi je prhljaj odstranjen in lasišče pomirjeno in navlaženo. Zahvaljujoče zelo učinkovitimi sestavinami ima Squanorm šampon proti suhemu prhljaju dolgotrajen učinek. Njegova kremasta tekstura naredi lase mehke, sijoče in enostavne za česanje. Poleg tega je zaradi osvežujočega vonja bolj prijeten za uporabo. Ne poškoduje barve las.

Navodilo za uporabo Ducray Squanorm šampona

Nanesti na vlažno lasišče, nežno zmasirati in sprati. Ponovno nanesti in pustiti 2 do 3 minute. Temeljito sprati. Uporabiti 2 do 3 krat na teden 6 tednov. Priporočamo uporabo Elution zaščitnega šampona za občutljivo lasišče po zaključenem tretmaju.

Opozorila ob uporabi Ducray Squanorm šampona

v primeru kontakta z očmi sperite z vodo. Samo za odrasle in mladostnike.

Sestavine Ducray Squanorm šampona

Gvanidin glikolat, glicerol, cink piriton.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ducray Squanorm sedaj 10 % ceneje!

Pri nakupu treh pakiranj katerihkoli Ducray Squanorm šamponov med 08.10.2012 ter 20.10.2012 vam podarimo 10 % finančnega popusta na nakup VSAJ TREH Ducray šamponov! Koda popusta: Squanorm-10 Kodo popusta...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Zatiranje (depedikulacija) je različno glede na vrsto uši. Uši so občutljive za insekticide, npr. diditi ali benzenheksaklorid (lindan). Insekticida se uporabljata v obliki l0-odstotnega praška v smukcu. S takšnim praškom posipamo vsak dan, več dni zaporedoma poraščene dele kože in oblačila infestirane osebe.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede