Durex love kondomi, 4 kom.

Zabavni in nagajivi! Zabavni in nagajivi!
903175 8153

Ocene in mnenja

Opis

Durex je doživel popolno prenovo. Ima zelo privlačno zunanjost, kar poveča razpoznavnost na polici, večji naslovni logotip, opis in število vsebine za hitrejšo odločitev o nakupu in diferenciacijo na polici, poleg tega, pa Durexova kvaliteta presega veljavne svetovne standarde (Pregled elastičnosti in trdnost sten kondoma - mednarodni standard: 18 l. Durex kondomi počijo pri polnitvi z 40 litri).
 
Zabavni in nagajivi!
 
- Tanki kondomi iz naravnega lateksa
- “Easy on” oblika omogoča lažjo uporabo in večje udobje
- Atraktivna embalaža – posebno za mlade
- Nominalna širina: 52,5 mm
- Dolžina: 190 mm

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Psevdokrup

Koga lahko bolezen prizadene?
Pri vnet ju grla gre za akutno infekcijsko bolezen z vnetjem grla in zgornjega dela sapnika. Skoraj vedno so vzrok parainfluenčni virusi, ki se prenašajo kapljično ali prek neposrednega stika z bolnikom. Zelo redko so vzrok bakterije - če so, je bolezen veliko hujša.

Približno vsak deseti otrok je v predšolskih letih že zbolel za psevdokrupom, večinoma v starosti med devetimi meseci in štirimi leti in pol. Fantki zbolijo skoraj dvakrat pogosteje kot deklice.

Vnetje se občutno pogosteje pojavi jeseni in pozimi. Bolezen pospešujeta onesnažen zrak in kajenje v stanovanju. Večina bolezni mine brez uporabe posebne terapije in brez trajnih poškodb.

Psevdokrup lahko le v izjemno nevarnih primerih postane nevaren; na primer, če je bila ustrezna terapija zamujena. V tem primeru lahko pripelje celo do smrti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Durex Durex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov