Durex Mutual Pleasure MEGA Pack kondomi, 16 kondomov

<strong>Kondomi za večjo zabavo, spremembo in stimulacijo!</strong> Kondomi za večjo zabavo, spremembo in stimulacijo!
920908 8155

Ocene in mnenja

Opis

Durex je doživel popolno prenovo. Ima zelo privlačno zunanjost, kar poveča razpoznavnost na polici, večji naslovni logotip, opis in število vsebine za hitrejšo odločitev o nakupu in diferenciacijo na polici, poleg tega, pa Durexova kvaliteta presega veljavne svetovne standarde (Pregled elastičnosti in trdnost sten kondoma - mednarodni standard: 18 l. Durex kondomi počijo pri polnitvi z 40 litri).

Durex Mutual Pleasure kondomi so narebreni ter pikčasti kondomi za še večjo stimulacijo.

Kondomi so tako oblikovani za izrazitejši občutek obeh partnerjev ter so primerni za vse, ki si želijo čutnejšega vrhunca.

Komplet vsebuje 10 kondomov.

Durex Mutual Pleasure kondomi imajo boljši vonj, zato ni neprijetnih občutenj med spolnim odnosom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Psevdokrup

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Skoraj vedno lahko za otroke skrbite doma, saj se zdravljenje v bolnišnici priporoča šele pri naraščajoči dihaini stiski.

Otroci naj veliko pijejo, ker tako razredčijo sluz v dihalih. Pomemben je počitek, saj utrujenost in razburjenost lahko poslabšata stanje. V nekaterih primerih so koristna pomirjevala. Visoka vlažnost zraka, ki jo lahko pridobite tako, da razgrnete mokre brisače čez radiatorje ali pa uporabite vlažilnik zraka, olajša dihanje in prepreči izsušitev sluznice.

Med napadom kašlja so ugodne »tropske« razmere: ekstremna vlažnost zraka, ki jo pridobite z vlažilniki zraka, razprševalniki hladne vode ali vročo paro v kopalnici.

Pri otrocih, ki so enkrat že zboleli za psevdokrupom, se priporoča, da imate doma posebne svečke, ki pri ponovnem pojavu bolezni pomagajo, da oteklina splahni.

Terapija s sredstvi za izločanje sluzi je sporna, saj sekretolitiki pospešijo izločanje sluzi, ki se nabira v bronhijih, kar sicer olajša dihanje, vendar tudi spodbuja dodatno sluzenje, tako da se bolezen dejansko ne izboljša.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Durex Durex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov