Durex Play Pure Fantasy vibrator, 1 vibrator

Durexov vibrator je diskreten in močan vibrator. Durex Play - Pure Fantasy je posebej zasnovan za vibriranje z užitkom. Durexov vibrator je diskreten in močan vibrator. Durex Play - Pure Fantasy je posebej zasnovan za vibriranje z užitkom.
943096 2578

Ocene in mnenja

Opis

Durex Play - Pure Fantasy

Durexov vibrator je diskreten in močan vibrator. Durex Play - Pure Fantasy je posebej zasnovan za vibriranje z užitkom in je primeren a užitek v dvoje ali užitek, ko ste sami.

Durexov vibrator je idealen za stimulacijo klitorisa, pa tudi ostalih intimnih predelov in erogenih con. Izdelan je iz telesu prijetnih materialov.

Odkrijte nove načine za draženje in vzburjanja med predigro. Durexov vibrator je nepremočljiv in baterija, ki je vključena v setu, traja do 5 ur.

Durex Intense Delight Bullet vibrator je majhna, diskretna, senzualna masažna naprava z močnimi vibracijami - vaš seksi zaveznik v svetu užitkov.

Idealno za stimulacijo klitorisa ali celotnega telesa, tako da lahko s svojim partnerjem dosežete intenzivni orgazem.

Do 5 ur tihega erotičnega mirnega užitka. Uživajte v mehki, žametni gladki površini vibratorja na bradavicah, klitorisu in pubični koži. 

Glavne značilnosti Durex Delight Bullet Vibrator

✓ Majhni in diskretni dildo

✓ Idealno za stimulacijo klitorisa ali celotnega telesa

✓ tiho delovanje do 5 ur

✓ Vodoodporen

✓ Ne vsebuje škodljivih snovi

✓ Zelo tiho delovanje - popolna diskretnost in nemoten užitek

Baterijsko polnjenje: 1xAAA

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

ARNIKA Spletna lekarna Žužemberk

Arnika (iz družine Asteraceae - košaric) je trajna zelika višine 20-60 cm. Listi so pritlehni in rozetasti. Rumeni cvetovi se pojavijo med mesecem majem in avgustom. Uporabni deli in sestavineZa zdravilno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Bolečine v križu

Ali in kako lahko bolečine v križu preprečite?
Da do bolečine v križu ne pride, oz. da pride čim redkeje, je potrebno redno izvajanje vaj za ledveno hrbtenico, redna telesna dejavnost in redno plavanje (predvsem hrbtno). S tem se krepi obhrbtenično mišičje, t. i. mišični steznik, ki hrbtenici nudi dodatno oporo in s tem zmanjša pritisk na medvretenčne ploščice in vretenca. Seveda je nujno potrebno tudi zmanjšanje telesne teže, če je leta previsoka.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Durex Durex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov