Durex Play Warming lubrikant, 50 mL

<strong>Durex Play Warming lubrikant je narejen na vodni osnovi in namenjen uporabi s kondomi ali brez.<br><br><span class="modro">Minimalna količina: 6 lubrikantov</span><br></strong> Durex Play Warming lubrikant je narejen na vodni osnovi in namenjen uporabi s kondomi ali brez.

Minimalna količina: 6 lubrikantov
536067 8140

Ocene in mnenja

Opis

Durex Play Warming lubrikant - prednosti

-Sex je veliko boljši, ko se lahko igrate
-Durex Play warming Lubrikant ustvarja toplotni učinek, ki takoj poveča občutljivost
-Nežno pihnite, če želite povečati toplotni učinek
-Sladek na okus 
-Narejen na vodni osnovi in namenjen uporabi s kondomi ali brez 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pretrgana kita, nategnjena kita

Odločitve s pomočjo zdravnika
Za zdravljenje je pomembno, ali je kita pretrgana ali nateg njena. Če je natrgana, se s pomočjo pregleda z ultrazvokom ali magnetno resonanco ugotovi, ali sta konca kite blizu ali narazen. Če razmik med koncema ni prevelik, operacija ni potrebna. V tem primeru je potrebnih povprečno od štiri do šest tednov mirovanja, da novonastale kitne celice premostijo razpoko.

Poleg sredstev za blažitev bolečin lahko bolečine blažite tudi s pomočjo različnih fizioterapevtskih metod, kot sta hladna in pozneje toplotna terapija. V določenih okoliščinah pomaga tudi terapija z ultrazvokom, če jo prizadeti dobro prenaša (v posameznih primerih lahko poslabša vnetje). Da bi preprečili vnetje, naj vam zdravnik na začetku predpiše sredstvo proti bolečinam. Prekrvitev lahko pospešite s pomočjo terapije z enosmernim tokom, kar pospeši zdravljenje.

Vendar tudi če konca kit ne ležita drug ob drugem, ni vedno potrebna operacija. Pretrgane Ahilove tetive ali kite bicepsa je brez omembe vredne izgube funkcije mogoče pozdraviti tudi brez operacije. Mišice, ki jo obdajajo, večinoma prevzamejo funkcijo pretrgane kite in tako si predvsem starejši ljudje lahko prihranijo tveganje, ki je v določeni meri vedno prisotno. Športniki se bodo v tem primeru raje odločili za operacijo, saj bodo tako lahko prej začeli trenirati.

Če sta konca kite precej oddaljena drug od drugega, ju zdravniki lahko z operacijo s pomočjo šiva združijo in zavarujejo. Operirani del telesa mora po operaciji mirovati približno šest tednov, nato pa je mišice, sklepe in kite treba mobilizirati s pomočjo fizioterapije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Durex Durex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov