Echinacea bonboni, 30 g

Bonboni, ki vsebujejo izvleček svežih škrlatnih ameriških slamnikov. Bonboni, ki vsebujejo izvleček svežih škrlatnih ameriških slamnikov.
429864 1479

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
nataša **** 27. 11. 2012 01:00
To so zdravi bonbončki, ki jih vsi radi imamo. Ponavadi so razni žajblovi in drugi bonboni slabega o... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Bonboni Echinacea vsebujejo izvleček svežih, biološko pridelanih škrlatnih ameriških slamnikov. So prijetnega, osvežujočega okusa. Vsebujejo izključno naravne sestavine.

Sestava

Vsak bombon (2,3 g) vsebuje: glukozni sirup, trsni sladkor, med, izvleček svežih ehinacej (24 mg), zeliščne izvlečke, karamelni sladkorni sirup, mentol, olje poprove mete, citronsko kislino.

Neto vsebina

30 g

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Nežno, toda trdno držite njegove roke pri miru. Noge upognite v kolenih in z nogami objemite otrokove noge. Tako ne bo mogel brcati. V takšnem nebolečem objemu se bo otrok počutil varnega, nikakor pa ne stisnjenega. Če boste tehniko izvajali pravilno, boste tudi vi čez nekaj časa zelo mirni, skoraj tako, kot bi bili v meditativnem stanju. Vzemite si veliko časa.

Otroku recite: "Samo držala te bom, dokler ne boš spet miren?' Če je otrok zelo iz sebe in vas skrbi, da vas bo butnil z glavo ali ugriznil, si dajte blazino čez prsi ali med njegovo brado in vaše roke.

Otroci lahko poskusijo vse mogoče, da bi jih spustili. Rečejo lahko na primer: "Polulal se bom!" Ali: Nujno moram nekaj spiti. Če otrok postane paničen ali začne doživljati resnično stisko, ga spustite. Drugače pa se ne pustite prinesti okoli. Če vas je prinesel okoli, bosteto kmalu izvedeli, ker bo odšel od vas z nasmeškom na ustih in ponosen na svoje zmagoslavje. Če vas je res prinesel okoli, ga samo potegnite nazaj v objem.

Otroku dajte dovolj časa, da se bo lahko pomiril.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov