Echinacea krema, 35 g

Za nego pordele, razdražene kože in kože z lažjimi površinskimi praskami. Za nego pordele, razdražene kože in kože z lažjimi površinskimi praskami.
2022-02-28 5,59 €
473413 1482

Ocene in mnenja

Opis

Echinacea krema je namenjena negi pordele, razdražene kože in kože z lažjimi površinskimi praskami oz. odrgninami. Krema se v kožo hitro vpije, je ne masti, kožo zaščiti, sprosti in navlaži. Uporabljamo jo tako za obraz, kot tudi za druge dele telesa, lahko tudi kot dnevno ali nočno kremo. Echinacea krema je popolnoma naravna in vsebuje izvleček iz škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinacea purpurea) in mačehe (lat. Viola tricolor). Izvlečka pridobivamo izključno iz svežih zelišč, postopek izdelave kreme pa omogoča ohranjanje vseh lastnosti delovanja rastlin.

Sestava

inktura iz svežega ameriškega slamnika, tinktura iz sveže mačehe, cetilan, lešnikovo olje, propilenglikol, nipagin.

Neto vsebina

35 g/37 ml.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Hkrati se je razvila tudi specifična mladinska kultura, ki je predvsem posledica blagostanja odraslih in potrošniške družbe. To pomeni, da se tudi mladi izražajo glasneje in odločneje kot nekdaj. Vendar pa je vzorec tega naravnega razvoja vedno enak. Tako se bodo čez deset, petnajst let današnji najstniki vedli prav tako kot današnji 25- do 35-letniki. Otroci in mladostniki sodelujejo, posnemajo in se prilagajajo. To je trajen proces, ki ga nihče ne more nikoli spremeniti.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov