Echinacea krema, 37 mL

Echinacea krema je namenjena negi pordele, razdražene kože in kože z lažjimi površinskimi praskami oz. odrgninami. <br> Echinacea krema je namenjena negi pordele, razdražene kože in kože z lažjimi površinskimi praskami oz. odrgninami.
473413 15909

Ocene in mnenja

Opis

Echinacea krema je namenjena negi kože z lažjimi površinskimi praskami oz. odrgninami ter negi pordele oz. razdražene kože.

Echinacea krema je popolnoma naravna in vsebuje izvleček iz in mačehe (lat. Viola tricolor) in škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinacea purpurea). Izvlečka pridobivamo izključno iz svežih zelišč, postopek izdelave kreme pa omogoča ohranjanje vseh lastnosti delovanja rastlin.

Sestava

tinktura iz sveže mačehe, cetilan, lešnikovo olje, propilenglikol, nipagin, tinktura iz svežega ameriškega slamnika.

Krema se v kožo hitro vpije, je ne masti, kožo zaščiti, sprosti in navlaži. Uporabljamo jo lahko kot dnevno ali nočno kremo. Primerna za obraz in telo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Varovancem povejte, da se bodo med tem srečali tudi s svetovalnimi delavkami šole in se z njimi pogovarjali o učnih navadah, motivaciji, bioloških in šolskih ritmih, o morebitnih odločitvah oz. spremembah ter o njihovem doživljanju projekta nasploh. Dobro je, da to vedo tudi njihovi starši, saj bodo takrat še enkrat natančno predelali Nasvete šolarju glede učenja. Starši naj bodo pozorni, da bodo svojega otroka opozorili, da te nasvete prinese s seboj, dotlej pa naj bodo doma na vidnem mestu, ki je vedno dostopno učencu in staršem, da lahko skupaj večkrat razpravljajo o njih in o nastalih spremembah v zvezi s popoldanskim urnikom.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov