Echinamel med z ameriškim slamnikom, 250 mL

Vsebuje slovenski med v katerega je dodan koncentriran izvleček iz škrlatnega ameriškega slamnika. Vsebuje slovenski med v katerega je dodan koncentriran izvleček iz škrlatnega ameriškega slamnika.
599964 15701

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Med z dodatkom ameriškega slamnika je popolnoma nov produkt na svetovnem trgu.

Vsebina

Med z ameriškim slamnikom je slovenskega porekla, in sicer gre za slovenski med, v katerega je dodan koncentriran izvleček iz škrlatnega ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.).

Glavni prednosti izdelka med z ameriškim slamnikom sta:
- prijeten okus, ki ustreza tudi otrokom,
- standardizirana vsebnost učinkovin (določena iz ameriške farmakopeje).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ker naj bi mladostnik deloval "brez megle v glavi«, naj se uči komunikacijo ločevati od manipulacije. Naša zavest je namreč omejena in ni mogoče vedeti, o čem in kako razmišlja sogovornik. Kdor se želi z njim sporazumeti »brez megle v glavi«, ga vpraša, sicer se odnos ne more vzpostaviti. Sporočevalec lahko pridiga in »spušča meglo«, a uspe prati možgane samo tistim, ki mu to dovolijo. Mladostnik naj se zato seznani s pravili ustvarjalnega sporazumevanja, da bi jih uporabil pri vsakdanjem občevanju in ostal »brez megle v glavi«.

Pomembno je mladostnika spodbujati k enakovrednemu in demokratičnemu odnosu tudi tedaj, ko gre za nadrejenost in podrejenost, saj bo le tedaj uspel ohraniti osebnostno celovitost in se mu ne bo treba »rnetati na hrbet« pred avtoritetami. Mladostnik naj spozna tri smeri sporazumevanja. Povsem horizontalno in enakovredno se lahko sporazumeva le s sovrstniki. Najprej naj se utrdi v horizontalnih odnosih, da bi se naučil pravilno uporabljati vertikalno sporazumevanje navzgor (do njemu nadrejenih) in navzdol (do njemu podrejenih). Če ne pozna horizontalnega načina sporazumevanja, bo v odnosu do nadrejenih morda pretirano ponižen (pokoren, hlapčevski), v odnosu do podrejenih pa gospodovalen. Značilne motnje v sporazumevanju pri mladostniku so npr. nasilnost do mlajših ali šibkejših, mučenje malih živali, uničevanje javnih naprav, zažiganje avtomobilov, nestrpnost do drugačnih itd.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medikoel Medikoel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov