Effect microtech insekticid v koncentratu, 100 mL

Effect microtech insekticid nudi dolgotrajno in efektivno zaščito pred žuželkami v obdobju do 6 mesecev. Effect microtech insekticid nudi dolgotrajno in efektivno zaščito pred žuželkami v obdobju do 6 mesecev.
474371 23438

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Dušan **** 26. 07. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na povezavi pod sliko!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Effect microtech insekticid nudi dolgotrajno in efektivno zaščito pred žuželkami v obdobju do 6 mesecev. Zaščita je konstantna le, če nanešen predel ne izpiramo z vodo (dež).

Effect microtech insekticid deluje podaljšano, saj so aktivne učinkovine v koncentratu ujete v mikro kapsulah, ki prično v stiku z zrakom počasi razpadati in sproščati učinkovno iz njihove notranjosti.

Effect microtech insekticid je sestavljen iz dveh močno delujočih vendar za loveka netoksičnih komponent: tetrametrin, permetrin in PBO

Effect insekticidno sredstvo je učinkovito pri zatiranju vseh gomazečih škodljivcev, muh, komarjev - priporočamo notranjo uporabo v zaprtih prostorih.

Tetrametrin v insekticidnem pripravku Effect zagotavlja hitro delovanje, permetrin omogoča dodatno rezidualno delovanje sredstva, Piperonil butoksid (PBO) poveča učinek samega insekticida.
Effect koncentrat je potrebno razredčiti z vodo, saj je namenjen za zatiranje škodljivcev na večjih površinah.

Uporaba Effect microtech insekticida

Effect koncentrat se uporablja za odstranjevanje gomazečih škodljivcev kot so ščurki, mravlje na področju zidnih razpok ali manjših špranj.

Poleg notranje uporabe insekticidnega sredstva lahko Effect uporabljamo tudi na zunanjih stenah stavb. Učinkovitost je dosežena v 48 urah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Unichem Unichem
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja