Ekolife mikroorganizmi Saccharomyces Boulardii, 30 kapsul + GRATIS D vitamin

<p>Mikroorganizmi Ekolife Saccharomyces Boulardii so prehransko dopolnilo, ki kombinirajo takp mikroorganizme kot tudi prebiotike.</p>

Mikroorganizmi Ekolife Saccharomyces Boulardii so prehransko dopolnilo, ki kombinirajo takp mikroorganizme kot tudi prebiotike.

538922 28274

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ekolife Saccharomyces Boulardii so prehransko dopolnilo, ki kombinirajo takp mikroorganizme kot tudi prebiotike. Izdelek je prehransko dopolnilo, ki je napredna mešanica prebiotikov - ti so prehrana bakterijskim kulturam, ter tudi mikroorganizmom, kot so to sledeče:

 • Saccharomyces boulardii,
 • Lactobacillus acidophilus,
 • Bifidobacterium breve,
 • Bifidobacterium infantis,
 • Bifidobacterium longum

Odmerjanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo mikroorganizmov tekom celotnega dne, kapsulo lahko zaužijete kadarkoli tekom dneva, najbolje s kozarcem navadne vode, nesladkanim čajem ali pa s sadnim sokom, ki naj ne bo sladkan.

Kapsule nikoli ne odpirajte in jih ne vmešajte v vrele ali zelo tople napitke, saj pri tem kapsule povsem izgubijo svojo učinkovitost - mikroorganizmi v kapsulah namreč pri previsoki temperaturi odmrejo.

Že skoraj 100 let je od tega, od kar je slavni gospod Boulard odkril to pomembno opvsem neškodljivo, nepatogeno bakterijo, ki se sedaj imenuje po njem. Kvasovka je izjemnega pomena v probotični terapiji, ki jo lahko preizkusi vsak posameznik. Da mikroorganizmi ne bi iygubili svoje aktivnosti v kislem mediju želodca so ti zaščiteni v posebni kapsuli, ki se raztaplja šele v bolj bazičnem mediju, ki se prične v tankem črevesu.

Sestavine Ekolife Saccharomyces Boulardii

  - Saccharomyces boulardii (5 milijard bakterij/kapsulo)
  - Lactobacillus acidophilus (1,5 milijard bakterij/kapsulo)
  - Bifidobacterium breve
  - Bifidobacterium infantis
  - Bifidobacterium longum in prebiotiki (rastlinski inulin)

Ekolife Saccharomyces Boulardii ne vsebujejo glutena, morebitnih konzervansov, umetnih barvil terčesarkoli, kar ni nujno potrebno.

 

Priloge

Dodatni opis

Vloga prebiotikov v prehranskem dopolnilu

Prebiotiki omogočajo preživetje mikroorganizmov v prebavni cevi ter ustvarjajo optimalno okolje za razmnoževanje bakterijskih kultur. Raznovrstnost bakterijskih vrst ter čivm večja kočičina je izrazitega pomena za optimalnost prebavnega trakta. Da bi bil vaš prebavni sistem kar se da v dobri kondiciji je pomembno, da se prebavne bakterije redno obnavljajo ter so raznovrstne.

Splošne funkcije mikrobiote prebavnega trakta

Bakterije, ki se nahajajo v človeškem prebavnem traktu opravljajo številne naloge, kot so:

 • presnova živil
 • zaščitna funkcija pred patogenimi mikroorganizmi
 • presnova nekaterih snovi, ki jih človeški organizem ne presnavlja
 • pomoč pri presnavljanju laktoze
 • pomemben vir energije
 • vpliv na črevesni imunski sistem
 • pomoč pri produkciji nekaterih vitaminov¸, hormonskih snovi ter beljakovin

Človeški organizem živi v sožitju z mikrobioto - več kot 100 triljonov bakterijskih kultur je prisotnih v prebavnem sistemu, ob tem pa opravljajo pomembne funkcije.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ekolife Ekolife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov