EkolifeNatura SklepPlus liposomska tekočina, 150 mL

<p>Ekolifenatura SklepPlus liposomska tekočina je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ekstraktom kukrkume, ekstraktom bosvelije in kaemferion gaangal.</p>

Ekolifenatura SklepPlus liposomska tekočina je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ekstraktom kukrkume, ekstraktom bosvelije in kaemferion gaangal.

25764 25764

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Marko **** 25. 12. 2017 13:55
Dobr izdelek Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

SKLEPI

Ekolifenatura SklepPlus liposomska tekočina je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ekstraktom kukrkume, ekstraktom bosvelije in kaemferion gaangal.

Naštete sestavine so pogosta sestavina prehranskih dodatkov, predvse v segmentu ajurvedske indijske medicine, kjer so omenjene sestavine pogosto uporabljene. Ajurvedska indijska medicina je predhodnica pogosto uporabljane sodobne medicine, ki se pogosto in vse bolj zateka tudi k uporabi kvalitetnih prehranskih dopolnil.

Sestavine prehranskega dopolnila, ki so ujete v liposome, so visoko biološko učinkovita oblika prehranskega dodatka, primerna za peroralno uporabo oziroma kot tradicionalno oralen pripravek.

Pomembno: prehransko dopolnilo je slajeno s sladili in sicer steviol glikozidi, ki omogočajo enostavno in predvsem neškodljivo slajenje najrazličnejših živil. Prendost takih sladil je predvsem ta, da ne povzročajo dviga ravni insulina, ki ga proizvaja pankreas ali slinavka.

Sestavine prehranskega dopolnila

5 mL liposomske raztopine vsebuje 100 mg sestavin SklepPlus.

Odmerjanje prehranskega dodatka

Odmerite po 5 mL raztopine liposomskega preparata in sicer saostojno ali v kozarcu, pomešano s sokom ali čajem.

Liposomski preparat je prijetno aromatiziran z aromo borovnice in ima prijete sladek okus. Liposomska raztopina je slajena s stevijo. Obogatena je z lipofilnim antioksidantom E vitaminom v obliki tokoferola.

O liposomih in liposomski tehnologiji

Liposomi predstavljajo napredno farmacevtsko obliko, primerno kot dober dostavni sistem učinkovin, ki jih želimo vnesti v človeški organizem, in bi se v svoji naravni obliki zalo malo ali skorajda nič absorbirale.

Liposomi veljajo za napredno farmacevtsko obliko predvsem zaradi dejstva, da dobro prehajajo kožno bariero, posledično so izredno visoko biološko uporabne oblike.

Prednosti liposomskih delcev:

  • enostaven vnos snovi, ki se ne absorbirajo dobro iz prebavnega trakta
  • inovativna direktna absorbcija v krvni obtok
  • dobro stabilna oblika pri nizkem pHju v želodcu
  • liposomi se lahko zlijejo s celično membrano, kar pomeni enostaven vnos prehranskega dodatka
  • učinkovina je v liposomu dobro zaščitena

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ekolife Ekolife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja