Ekološki kokosov sladkor - Coco Sugar, 454 g

Coco Sugar ekološki kokosov sladkor, nežno karamelnega okusa, je pridobljen po tradicionalnem postopku iz nektarja kokosovih cvetov in je odlična alternativa rafiniranemu, belemu sladkorju. Coco Sugar ekološki kokosov sladkor, nežno karamelnega okusa, je pridobljen po tradicionalnem postopku iz nektarja kokosovih cvetov in je odlična alternativa rafiniranemu, belemu sladkorju.
30153 30153

Ocene in mnenja

Opis

Coco Sugar ekološki kokosov sladkor prihaja iz osrčja indonezijskega otoka Java, kjer se kokosov sladkor izdeluje že tisočletja. Je odličnega okusa, zato ga lahko uporabite v vseh receptih.

Da bi zagotovili najvišjo možno kakovost kokosovega sladkorja, podjetje PT Coco Sugar Indonesia tesno sodeluje s pridelovalci kokosovega nektarja, brez vmesnih posrednikov. Kokosov nektar se v enem izmed najsodobnejših proizvodnih obratov v Indoneziji predela v kokosov sladkor. Podjetje PT Coco Sugar je prvi proizvajalec kokosovega sladkorja na svetu s certifikatom za varno hrano FSSC 22000.

Sestava: Ekološki nektar kokosovih cvetov.
Hranilna vrednost na 100 g
: energijska vrednost 1607 kJ/384 kcal, maščobe 0 g (od teh nasičene maščobne kisline 0 g), ogljikovi hidrati 94 g (od teh sladkorji 88 g), prehranske vlaknine 6 g, beljakovine 0 g, sol 0,23 g.
Shranjevanje:  Izdelek hranite v suhem prostoru pri sobni temperaturi, stran od neposredne sončne svetlobe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja