Elanosol Care bio balzam za suhe in občutljive ustnice, 5.2 g

Elanosol Care bio balzam za suhe in občutljive ustnice je inovativen regenerativen balzam, primeren predvsem za suhe in izredno razpokane ustnice. Elanosol Care bio balzam za suhe in občutljive ustnice je inovativen regenerativen balzam, primeren predvsem za suhe in izredno razpokane ustnice.
927023 27524

Ocene in mnenja

Opis

Elanosol Care bio balzam za suhe in občutljive ustnice je inovativen regenerativen balzam, primeren predvsem za suhe in izredno razpokane ustnice.

Delovanje Elanosol Care bio balzama

• Ustnice so dobro negovane, ter površinko zaščitene
• Zagotovljena je dobra navlaženost sutnic, ustnice so pomirjene in ne pečejo
• Balzam Elanosol Care ustnice prijetno regenerira, podpira procese površinske regeneracije, ustnice pa so po nanosu kozmetične nege prijetno mehke in zapeljive.

Prednosti uporabe balzama

  • skoraj 97 % sestavin balzama je iz ekoloških sestavin
  • izdelek je dermatološo preizkušen, dermatološko testiranje je vzpodbudno
  • ne vsebuje parabenov, parafinskih snovi, mineralnih olj ter morebitnih dišav, ki bi delovale alergeno
  • primeren za vse družinske člane, vsakdo pa naj uporalbja svoj stick
  • izdelek je narejen v Sloveniji

Uporaba Elanosol Care bio balzama

Bio Elanosol Care stick nanesite na površino ustnic, nanesite ga na tanko in razmažite (ustnica ob ustnico). Balzam nanesite na ustnice večkrat na dan za boljši občutek.

Sestavine bio balzama

Večina sestavin balzama je ekološko pridelanih oziroma pridobljenih.

Čebelji vosek - namen voska je predvsem v zadrževanju in retenziji vlage. Koža je posledično dobro zaščitena, voda ne izhlpeva in ne pušča suhe in razdražene kože ustnic.

Karitejevo maslo je mešanica lipidnih komponent, ki bogati površino kože ustnic. Koža je posledično negovana in navlažena, saj je izhlapevanje in sušenje ustnic preprečeno. 

Sestavine karitejevega masla so predvsem sledeče: maščobne kisline, ki so nasičene in nenasičenega tipa, trigliceridne komponente, A vitamin za nežno kožo in zaščiti E vitamin, ki spada v skupino lipofilnih vitaminov.

Deluje blago regenerativno ter obnavlja in mehča kožo.

Olje rakitovca je olje, ki je obogateno predvsem s C vitaminom in lipofilnimi komponentami, predvsem nenasičenega tipa. Maščobne komponente so na voljo predvsem z namenom intenzivne zaščite pred suhostjo kože.

Vitamin E je odličen antioksidant, ki pospešuje prekrvavitev kože in spada v skupino lipofilnih vitaminov. Namen E vitamina je predvsem antioksidativen, saj zaščiti kožne celice pred delovanjem prostih radikalov, ki poškodujejo celični lipofilni dvosloj. Obnavlja celice, vlaži kožo in deluje regenerativno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov