Eldi olje z vonjem vrtnice, 95 mL

<strong>Eldi olje z aromo po vrtnici predstavlja pomirjajoč ter nežen kozmetični pripomoček, saj je izdelek namenjen intenzivni čutni masaži. </strong> Eldi olje z aromo po vrtnici predstavlja pomirjajoč ter nežen kozmetični pripomoček, saj je izdelek namenjen intenzivni čutni masaži.
14254 14254

Ocene in mnenja

Opis

Eldi olje z aromo po vrtnici predstavlja pomirjajoč ter nežen kozmetični pripomoček, saj je izdelek namenjen intenzivni čutni masaži.

Eldi olje z aromo se uporablja kot negovalni kozmetični pripomoček in sicer predvsem za izvajanje masaž ali kot izredno primeren obkladek.

Olje vsebuje nasičene maščobne kisline ter prijetne dišavne note, ki pripomorejo k vsakodnevni sprostitvi vašega organizma. Vaš um bo sproščen, vaše telo pa pomirjeno.

Uporaba Eldi olja z aromo v namene kozmetične masaže

Izdelek nanesite na celotno telo ter ga nežno vmasirajte. Olje še posebej intenzivno vtrite predvsem na predele dimelj in na podpazdušne predele, kjer se nahajajo limfne žleze, saj s tovrstno masažo pospešujete mikro drenažo.

Olje se v celoti ne vpije, zato po 20 minutah od vtiranja izdelek izmijte s površine kože z dvakratnim tuširanjem. Olje ne vsebuje konzervansov.

O eteričnem olju

Olje hranite na hladnem in temnem prostoru, Eterična olja imajo ponavadi specifičen in prijeten vonj, z njimi rastline privabljajo čebele in druge žuželke, da jih oprašijo, ob enem pa imajo tudi zaščitno varovalno vlogo. Eterična olja namreč delujejo proti razvoju različnih bolezni, odganjajo pa celo škodljivce.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Jaz ne vem, kaj naj storim. Ti pa praviš, če te prav razumem: Če vprašaš mene, čim manj.«

Hči ...

Juul: »Tega nisem razumel, je bilo to ja ali ne?« Hči: »Ja.«

Juul: »V redu.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Budwig Dr. Budwig
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja