Eldi olje z vonjem žajblja, 95 mL

<strong>Eldi olje z aromo po prijetnem žajblju predstavlja pomirjajoč ter nežen kozmetični pripomoček, saj je izdelek namenjen intenzivni čutni masaži ter pripravi dišečih obkladkov. </strong> Eldi olje z aromo po prijetnem žajblju predstavlja pomirjajoč ter nežen kozmetični pripomoček, saj je izdelek namenjen intenzivni čutni masaži ter pripravi dišečih obkladkov.
531031 14260

Ocene in mnenja

Opis

Eldi olje z aromo po prijetnem žajblju predstavlja pomirjajoč ter nežen kozmetični pripomoček, saj je izdelek namenjen intenzivni čutni masaži ter pripravi dišečih obkladkov.

Eldi olje z aromo se uporablja kot negovalni kozmetični pripomoček in sicer predvsem za izvajanje masaž ali kot primeren obkladek.

Olje vsebuje nasičene maščobne kisline ter prijetne dišavne note, ki pripomorejo k vsakodnevni sprostitvi vašega organizma. Vaš um bo sproščen, vaše telo pa pomirjeno.

Uporaba Eldi olja z aromo v namene kozmetične masaže

Izdelek nanesite na celotno telo ter ga nežno vmasirajte. Olje še posebej intenzivno vtrite predvsem na predele dimelj in na podpazdušne predele, kjer se nahajajo limfne žleze, saj s tovrstno masažo pospešujete mikro drenažo.

Olje se v celoti ne vpije, zato po 20 minutah od vtiranja izdelek izmijte s površine kože z dvakratnim tuširanjem. Olje ne vsebuje konzervansov.

Pripravite lahko tudi obkladek in sicer na način, da bombažno tkanino prepojite z Eldi oljem ter  pričvrstite preko noči na želeni predel kože na telesu.

O eteričnem olju

Olje hranite na hladnem in temnem prostoru, Eterična olja imajo ponavadi specifičen in prijeten vonj, z njimi rastline privabljajo čebele in druge žuželke, da jih oprašijo, ob enem pa imajo tudi zaščitno varovalno vlogo. Eterična olja namreč delujejo proti razvoju različnih bolezni, odganjajo pa celo škodljivce.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Božični dnevi
Namesto kumarične juhe morda postrezite motovilec v solati z rakci. Če ste zdaj v troje, lahko prvi dan praznikov pripravite kokoš, ki jo nato drugi dan razrežete na drobne koščke, pogrejete v omaki z opečenimi šampinjoni in postrežete z njoki ali vlivanci. Tekne tudi kot hladen narezek z omako iz pretlačenega avokada z limoninim sokom, soljo, poprom in kislo smetano. Ali pa poizkusite račje prsi. Če želite za mizo veliko družbo, jejte po angleško ob IS.00. Dopoldne imejte pozni zajtrk, otrok pa naj ima opoldan svoje kosilo.

Drugi božični dan

Povabite svoje starše ali prijatelje na pozni zajtrk - vendar ne več kot tri goste. Ali pa pojdite sami na obisk. Vsekakor načrtujte sprehod, ne glede na vreme. Povežite ga s ciljem: pojdite pogledat jaslice v cerkvi, nahranit ptice v naravi ali pa le občudovat izložbe.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Budwig Dr. Budwig
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja