Elicina Eco polžja krema

Elicina polžja krema je inovativen kozmetičen izdelek, ki je novost v vseh pogledih.
17507 17507

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
ALEKSANDRA **** 20. 07. 2016 02:00
Izdelek je fenomenalen! kupila sem ga za svojo mamo, ki nima točne diagnoze svoje bolezni..ima kožne... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Elicina polžja krema je inovativen kozmetičen izdelek, ki je novost v vseh pogledih. Kozmetična krema Elicina tako vsebuje inovative ter izoliran polžji ekstrakt, ki se pridobiva iz polžje sline.

Ekstrakt je povsem organski, naraven ter pridobljen iz polžev, ki jih gojijo v Čilu. Kozmetična krema ne povzroča nastajanja alergij, deluje blagodejno ter jo boste vzljubili kljub temu, da je to krema, ki je narejena iz ekstrakta polžje sline.

Elicina krema je primerna predvsem za osebe z mešano ali mastno kožo, naravna Elicina kremasicer ne vsebuje dodatnih vlažilnih komponent, vsi tisti uporabniki, ki jim tovrstna krema ne daje zadosti vlage pa uporabite kremo Elicina plus, ki izdatno vlaži ter nudi prijetno olajšanje. Krema ni primerna za nego suhih ali izredno suhih tipov kože.

Elicina krema je osnoven izdelek Elicina proizvodov. Krema je namreč večinsko sestavljena iz izoliranih komponent ekstrakta polžje slike, ki jih gojijo v nadzorovanih pogojih.
Pridružite se tistim, ki so že deležni izjemnih naravnih blagodejnih učinkov, ki jih lahko ponudijo le izumitelji in ustvarjalci polžje kreme.

Uporaba Elicina kreme?

Kremo je moč uporabiti na številnih predelij kože: na telesu, na brazgotinah, na predelih strij in še bi se našlo.

Negovanje obraza
Nanesite manjšo količino Elicina kreme na kožo, ki je normalna do mastna. Tretma ponavljate do dva krat na dan, izognite se le sluznic, predvsem očesne sluznice, saj se predvsem na teh predelih lahko pojavijo iritacije. V kolikor krema zaide v oko le-to izperite s toplo vodo. Elicina krema je nemastna, se izredno hitro ter enostavno vpije v površino kože obraza.

Negovanje telesa
Nanesite ravno pravšnjo količino Elicina kreme do dva krat dnevno na želene predele telesa. Ker se krema zelo dobro vpije v telo - ne pušča madežev ali morebitnih maščobnih ostankov. Le-teh krema niti ne vsebuje. Ne vsebuje dišav ali barvil. Ob nanosu kreme na kožo telesa se za kratek čas tvori bel sloj, ki se precej hitro absorbira v površino kože. Elicina kremo za telo ni potrebno vtirati v kožo, le nežno razmažite in samodejno se bo kremna tekstura vpila.

Nega brazgotin ter opeklin
Elicina kremo nanesite na nepoškodovane predele in sicer do dva krat na dan. Ob nanosu lahko občutite rahlo skelenje, vendar to traja le nekaj sekund.

Negovanje strij
Elicina osnovna krema je primerna za negovanje strij ali tako imenovane pomarančne kože, ki se pojavlja predvsem na predelih nog/stegen oziroma trebuha ob nosečnosti. Elicina kozmetični tretma se je izkazal kot učinkovit tretma proti nastajanju neželenih strij.

Strije imajo tri faze pojavnosti:

1. vijolično obarvana strija: tovrstna strija bo ob nanosu
2. rožnato obarvana strija: strijo je mogoče s pomočjo kozmetično negovalnih sredstev zmanjšati, potrebna je vztrajnost ter daljše tretiranje strije
3. belo obarvana strija: v tem primeru ni mogoče narediti veliko, možen je le kirurški poseg

Negovanje sončnih ter starostnih peg
Delovanje Elicina kreme je izjemno, da pa zaščtite in spoznate delovanje te kreme pa je le-to potrebno redno in do dva krat dnevno nanesti na želene predele. To bi moralo preprečiti ponovni pojav peg in pospešiti proces pilinga.

Negovanje aken ter problematične kože

Elicina kremo uporabite do 2 krat na dan, nanesite jo na želene predele obraza.
Če imate akne na čelu, nosu in bradi, je kremo najbolje nanesti na celoten obraz.

Priloge

Sestavine

80% Snail Secretion Filtrate  20% Mineral Oil Propylene Glycol Stearic Acid Cetyl Alcohol Sodium Lauryl Sulfate Diazolidinyl Urea Triethanolamine Methylparaben < 0,1 Propylparaben

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Elicina Elicina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja