Encian krema s švedsko grenčico, 250 mL

Univerzalna krema za zunanjo uporabo, ki vsebuje švedsko grenčico. Univerzalna krema za zunanjo uporabo, ki vsebuje švedsko grenčico.
564524 2335

Ocene in mnenja

Opis

Univerzalna krema za zunanjo uporabo, ki vsebuje originalno Švedsko grenčico.

Vsebina

250 ml

Namen uporabe

Za nego kože v predelih, kjer občutimo neprijetnosti, pomaga hladiti in hitreje regenerira opustošene predele. Krema daje občutek ugodja in sprošča.

Način uporabe

Kremo večkrat na dan nanesemo na željene dele.

Opozorilo

Samo za zunanjo uporabo!
Ni primerna za uporabo na poškodovani koži (odprte rane, sluznice). Paziti je potrebno, da ne pride v stik z očmi. Shranjujte nedosegljivo otrokom pri temperaturi 25oC. Izdelek ni preizkušen na živalih. Po odprtju embalaže je izdelek potrebno porabiti v 12 mesecih. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srbež

Zdravljenje

Bolnik mora dobiti in poznati vsa potrebna navodila za nespecifične ukrepe pri zdravljenju. Prepoznane kožne bolezni zdravimo vzročno.

Za nego suhe kože so primerni pripravki linola vsebujejo linoino in 9,11-oktadekadienojsko kislino, ki delujeta protivnetno in ugodno zvečata sposobnost vezave vode v vrhnjici. Betakaroten in vitamin E ščitita kožo pred prostimi radikali in fotostaranjem. Za nego suhe kože je zlasti primerna krema linola fett N, ko pa se stanje izboljša zadostuje krema linola.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Encian Encian
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja