Encian olje črne kumine, 50 mL

Encian olje črne kumine je olje pridobljeno na povsen naraven način s postopkom hladnega stiskanja. Encian olje črne kumine je olje pridobljeno na povsen naraven način s postopkom hladnega stiskanja.
23371 23371

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Encian olje črne kumine je olje pridobljeno na povsen naraven način s postopkom hladnega stiskanja. Tako so iz olja pridobljene hranilne snovi, ki niso termično obdelane, zato je olje polnovredno. Olje črne kumine je 100 % naravno.

Olje se pridobiva s hladnim stiskanjem semenk črne kumine - postopek pa ni podvržen kemijski ekstrakciji ali rafiniranju. Za uporabo olja črne kumine se uporabljajo le semena egiptovske kumine Nigella sativa L..

Olje črne kumine je cenjeno v orientalskem svetu ter izredno spoštovano tako v Evropskih deželah kot tudi deželah ZDA.
Encian olje črne kumine je ogbogateno s številnimi vitamini in minerali, obogateno pa je tudi s linolno ter oleinsko kislino ter timokinonom.

Uporaba Encian olja črne kumine

Encian olje črne kumine zaužijte tako, da dnevno popijete do dva krat po eno majhno čajno žličko olja. Olje lahko vmešate v razne tekočine (med, sok, mleko, topli napitek) ali pa uporabljate kot samostojni dodatek pri jedi (solate ipd.)

Nigella sativa L. ali črna kumina je rastlina nativna na področju Azije (področja na jugu oziroma JZ Azije). Medljudmi priljubljena je v obliki stiskanih olj ali čumina čaj-a!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Encian Encian
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov