x
Vse kategorije
Encian vražji krempelj - gel
Encian vražji krempelj - gel
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Encian vražji krempelj - gel

Proizvajalec: Encian
Encian vražji krempelj v obliki gela je primeren za negovanje kože v predelih sklepov in tako ali drugače poškodovanih predelov kože in muskulature.
Cena: 7,67 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkagel

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Encian vražji krempelj v obliki gela je primeren za negovanje kože v predelih sklepov in tako ali drugače poškodovanih predelov kože in muskulature. Gel pospešuje prijetno rdečico kože in daje občutek ugodja.

Vražji krempelj ima v sebi številne učinkovine, ki jih izkorišča marsikdo s problemi in neprijetnostmi gibalnega sistema. Uporablja se predvsem za lajšanje ob prekomernih obremenitvah tkiva in mišične muskulature.

Ekstrakt vražjega kremplja se pridobiva iz predela korenine - tako imenovanih stranskih izrastkov, ki so še posebej oplemeniteni z visokimi koncentracijami aktivnih komponent. Vražji krempelj se nahaja predvsem na nekaterih predelih Afrike, kjer so to rastlino pričeli uporabljati prav tamkajšnji domorodci pri številnih zdravstvenih težavah.

Uporaba gela Encian vražji krempelj

Encian kremo uporabite tako, da nanesete kozmetičen izdelek 3 do 4 krat na dan na željeno mesto v predelih sklepov in mišic.

Opozorila on uporabi kozmetičnega prizvoda

Kozmetično mazilo z ekstraktom vražjega kremplja je primerno le za zunanjo uporabo. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Kozmetičnega izdlka nikoli ne zaužijte. Ne nanašajte na poškodovano kožo ali sluznice.

Vražji kremeplj raste v savanskih vročih predelih Namibije, predvsem na rahlo mivkasti podrasti. Nahaja se predvsem v predelih, kjer je letna količina dežja izredno nizka.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Vročina pri odraslih

Diagnostični postopki
• Anamneza,

• klinični pregled,

• po potrebi laboratorij (kompletna krvna slika, diferencialna krvna slika, C-reaktivni protein, hitrost sedimentacije, urin, kulture (urin, blato, kri, sputum), bris žrela, rane itn., direkten pregled krvi, serološke preiskave, pregled blata na parazite, rentgen pljuč, ultrazvok trebuha, rektoskopija, scintigrafija, računalniška tomografija, ultrazvok srca, magnetna resonanca, peR, TSH, punkcija kostnega mozga, druge biopsije oz. citološke preiskave, endoskopske preiskave, laparoskopija).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkagel

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.