Encian vražji krempelj - gel

Encian vražji krempelj v obliki gela je primeren za negovanje kože v predelih sklepov in tako ali drugače poškodovanih predelov kože in muskulature.
8533 8533

Ocene in mnenja

Opis

Encian vražji krempelj v obliki gela je primeren za negovanje kože v predelih sklepov in tako ali drugače poškodovanih predelov kože in muskulature. Gel pospešuje prijetno rdečico kože in daje občutek ugodja. 

Vražji krempelj ima v sebi številne učinkovine, ki jih izkorišča marsikdo s problemi in neprijetnostmi gibalnega sistema. Uporablja se predvsem za lajšanje ob prekomernih obremenitvah tkiva in mišične muskulature.

Ekstrakt vražjega kremplja se pridobiva iz predela korenine - tako imenovanih stranskih izrastkov, ki so še posebej oplemeniteni z visokimi koncentracijami aktivnih komponent. Vražji krempelj se nahaja predvsem na nekaterih predelih Afrike, kjer so to rastlino pričeli uporabljati prav tamkajšnji domorodci pri številnih zdravstvenih težavah.

Uporaba gela Encian vražji krempelj

Encian kremo uporabite tako, da nanesete kozmetičen izdelek 3 do 4 krat na dan na željeno mesto v predelih sklepov in mišic.

Opozorila on uporabi kozmetičnega prizvoda

Kozmetično mazilo z ekstraktom vražjega kremplja je primerno le za zunanjo uporabo. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Kozmetičnega izdlka nikoli ne zaužijte. Ne nanašajte na poškodovano kožo ali sluznice.

Vražji kremeplj raste v savanskih vročih predelih Namibije, predvsem na rahlo mivkasti podrasti. Nahaja se predvsem v predelih, kjer je letna količina dežja izredno nizka.

Priloge

Sestavine

Aqua, Paraffinum liquidum, Harpagophytum procumbens ext. 5%, Menthol, Carbomer, Methylparaben, Sodium hidroxide.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročina pri odraslih

Diagnostični postopki
• Anamneza,

• klinični pregled,

• po potrebi laboratorij (kompletna krvna slika, diferencialna krvna slika, C-reaktivni protein, hitrost sedimentacije, urin, kulture (urin, blato, kri, sputum), bris žrela, rane itn., direkten pregled krvi, serološke preiskave, pregled blata na parazite, rentgen pljuč, ultrazvok trebuha, rektoskopija, scintigrafija, računalniška tomografija, ultrazvok srca, magnetna resonanca, peR, TSH, punkcija kostnega mozga, druge biopsije oz. citološke preiskave, endoskopske preiskave, laparoskopija).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Encian Encian
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede