Enemon Slim banana s koščki čokolade, 300 g

<strong>Enemon Slim banana s koščki čokolade predstavlja nadomestilo obroka.</strong> Enemon Slim banana s koščki čokolade predstavlja nadomestilo obroka.
522953 15364

Ocene in mnenja

Opis

Živilo za posebne prehranske namene

Enemon Slim banana s koščki čokolade predstavlja nadomestilo obroka.

•    visoka vsebnost beljakovin
•    visoka vsebnost prehranske vlaknine  
•    visoka vsebnost vitaminov in mineralov   

Enemon SLIM&FIT banana s koščki čokolade s sladilom stevia je okusen in hitro pripravljen obrok v obliki kaše z visoko vsebnostjo beljakovin, prehranske vlaknine ter vitaminov in mineralov.

Enemon SLIM&FIT se uporablja kot hitro pripravljen uravnotežen obrok za zajtrk, malico, večerjo ali po športni aktivnosti. Uporablja se tudi pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže, in sicer kot nadomestilo za posamezni dnevni obrok.

Priporočamo največ tri obroke izdelka na dan. Energijsko omejena dieta z Enemonom SLIM&FIT mora biti dopolnjena z uživanjem drugih živil. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Sestavine Enemon proizvoda

Sojine beljakovine*, polnozrnati ovseni kosmiči (15%), posneto mleko v prahu, sojina moka*, posušena banana v koščkih 9 %, čokolada 9 % (sladkor, kakavova masa, kakav v prahu, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin*), ovsena vlaknina, mlečne beljakovine, gostila: guar gumi, ksantan gumi, emulgator: sojin lecitin*, laneno olje v prahu (laneno olje, mlečne beljakovine, sojine beljakovine*), sladilo: steviol glikozidi, sol, aroma, vitamini (A, D, E, K, C, tiamin, riboflavin, niacin, B6, folna kislina, B12, biotin, pantotenska kislina) in minerali (kalij, klorid, kalcij, fosfor, magnezij, železo, cink, baker, mangan, molibden, selen, krom, jod).

* iz gensko nespremenjene soje. Vsebuje sledove pšenice (gluten). Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Kako pripraviti Enemon Slim izdelek?

En obrok pripravite tako, da dve vrečki izdelka (2  x  30 g)  stresete   v   posodo,   v   katero   ste   nalili  250 - 300 mL tople vode. Vse dobro premešajte, dokler se ne zgosti. Priporočamo, da pripravljen obrok zaužijete z žlico, da ga občutite kot jed in ne kot pijačo. Obrok lahko pripravite tudi z mlekom, jogurtom ali drugo tekočino, vendar pri tem upoštevajte, da se bo ustrezno povečala hranilna vrednost obroka.

Skrbite za zadostno količino dnevno zaužite vode. Priporočljivo je 2-3 litre na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jata Emona Jata Emona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja