Enemon Slim energijska ploščica, 59 g

<p>Enemon slim plo&scaron;čica z okusom&nbsp; jagode z jogurtom je živilo za posebne prehranske namene namenjeno za uporabo pri energijsko omejenih dietah za zmanj&scaron;anje telesne teže.</p>

Enemon slim ploščica z okusom  jagode z jogurtom je živilo za posebne prehranske namene namenjeno za uporabo pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže.

504360 25338

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Vesna **** 10. 05. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Živilo za posebne prehranske namene

Enemon slim ploščica jagoda z jogurtom je sladek nadomestni obrok, ki se uporablja v energijsko omejenih dietah za pomoč pri ohranjanju ali zmanjševanju telesne teže.

Enemon slim ploščica z okusom  jagode z jogurtom je živilo za posebne prehranske namene namenjeno za uporabo pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže, in sicer kot sladko nadomestilo za posamezni dnevni obrok hrane.  Slasten  okus jagode dopolnjuje žitna vsebina z jogurtovim oblivom, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne okuse.
Odličen izdelek , ki  v vsakdanjem hitrem tempu  ponuja  obrok z visoko vsebnostjo  beljakovin,  vitaminov in mineralov.

Enemon slim ploščica ne vsebuje sladil, konzervansov in ojačevalcev okusa.
Enemon slim ploščica je priročen  »on – the – go« izdelek, ki si ga lahko privoščite kjerkoli in kadarkoli.

Sestavine Enemon Slim ploščice

Jagodna pasta 22 % (fruktozno-glukozni sirup, koncentriran jabolčni pire, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, sladkor, koncentrat soka hruške, slivov pire, palmina mast, škrob, jagodni pire, sredstvo za uravnavanje kislosti: jabolčna kislina, barvilo: karmin, emulgator: sončnični lecitin), ekstrudiran sojin izdelek (sojine beljakovine, škrob tapioke, sol), jogurtov preliv 11,9 % (sladkor, kakavovo maslo, posnet jogurt v prahu (vsebuje mleko), laktoza, emulgator: sojin lecitin, aroma, regulator kislosti: citronska kislina), granulat soje, fruktozno-glukozni sirup, glukozni sirup, oligofruktoza, sladkor, sojine beljakovine, palmina mast, minerali, hidroliziran pšenični gluten, regulator kislosti: citronska kislina, emulgator: sojin lecitin, arome, vitamini, sol.

Energijsko omejena prehrana prispeva k izgubi telesne teže.
To lažje dosežemo, če zamenjamo dva dnevna obroka z nadomestnim obrokom Enemon slim. Po doseženi izgubi telesne teže zamenjava enega dnevnega obroka z nadomestnim obrokom prispeva k ohranjanju želene telesne teže.

Neto količina: 59 g

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jata Emona Jata Emona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov