x
Vse kategorije
Enemon Slim Mix, 300 g
Enemon Slim Mix, 300 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Enemon Slim Mix, 300 g

Proizvajalec: Jata Emona
Enemon Slim Mix - različni dnevi - različna razpoloženja - različni okusi.
Cena: 15,01 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Živilo za posebne prehranske namene

Enemon slim Mix je živilo za posebne prehranske namene, ki se uporablja  pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže, in sicer kot nadomestilo za posamezni dnevni obrok hrane.

Enemon slim mix je na voljo v petih različicah z blagimi naravnimi okusi : vanilija, jagoda, kakav, jabolko – korenček in vanilija s koščki čokolade. Okuse dajejo osnovne sestavine: mleti strok vanilije, kosmiči sadja in zelenjave, kakav v prahu in koščki čokolade.

Enemon slim je uravnotežen obrok in zato praktična rešitev za škodljivo opuščanje obrokov, zlasti zajtrkov.

RAZLIČICE OKUSOV:
vanilija , jagoda, kakav, jabolko-korenček, vanilija s koščki čokolade

SESTAVINE (vanilija):
žita (pšenični kosmiči, pšenični otrobi), sojina moka, mlečne beljakovine, pektin, sladkor, emulgator: sojin lecitin, vanilija v prahu (0,5 %), antioksidant: citronska kislina, aroma, vitamini, minerali.

SESTAVINE (jagoda):
žita (pšenični kosmiči, pšenični otrobi), sojina moka, kosmiči jagode (9 %), mlečne beljakovine, jabolko v prahu (5 %), pektin, emulgator: sojin lecitin, antioksidant: citronska kislina, aroma, vitamini, minerali.

SESTAVINE (kakav):
žita (pšenični kosmiči, pšenični otrobi), sojina moka, kakav v prahu (10 %), mlečne beljakovine, pektin, emulgator: sojin lecitin, sladkor, antioksidant: citronska kislina, aroma, vitamini, minerali.
SESTAVINE (jabolko korenček):
žita (pšenični kosmiči, ekstrudat ovsa, pšenični otrobi), mleko v prahu, jabolko v prahu (10 %), mlečne beljakovine, pektin, kosmiči korenčka (4 %), emulgator: sojin lecitin, antioksidant: citronska kislina, aroma, vitamini, minerali.
SESTAVINE (vanilija s koščki čokolade):
žita (pšenični kosmiči, pšenični otrobi), sojina moka, čokolada (12 %), pektin,  mlečne beljakovine, sladkor, emulgator: sojin lecitin, vanilija v prahu (0,5 %), antioksidant: citronska kislina, aroma, vitamini, minerali.

V enem pakiranju je 10 vrečk po 30g , vsakega okusa po 2 vrečki po 30g.

Priprava izdelka je hitra in primerna za tiste, ki za zajtrk ali ostale obroke nimajo časa vendar bi se radi zdravo prehranjevali.

Navodila za pripravo Enemon Slim Mix dodatka

En obrok pripravite tako, da dve vrečki Enemona (2 x 30 g) stresete v posodo, v katero ste nalili 200 mL toplega posnetega mleka z 0,5 % mlečne maščobe in 100 - 200 mL tople vode. Vse dobro premešajte in pripravljeno kašo pustite mirovati nekaj minut. Priporočamo, da pripravljen obrok zaužijete z žlico, da ga občutite kot jed in ne kot pijačo. Če vam je obrok prevelik, si naenkrat pripravite le polovičnega (z vsebino ene vrečke). Če boste za pripravo kaše uporabili drugo vrsto tekočine, se bo ustrezno povečala ali zmanjšala tudi hranilna vrednost obroka. Pri pripravi obroka upoštevajte navedena navodila. Skrbite za zadostno oskrbo z vodo. Priporočljivo je 2-3 L na dan.

*Priporočamo, da Enemon slim jabolko korenček pripravite samo z vodo.

Priporočamo največ tri obroke na dan. Energijsko omejena dieta z Enemonom slim mora biti dopolnjena z uživanjem drugih živil. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Enemon je že več kot 30 let zavezan uporabi naravnih sestavin in iskreni skrbi za naše zdravje.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.