Enemon Slim nadomestilo obroka z okusom vanilija, 10 x 30 g

Enemon Slim z okusom po vaniliji je prilagojen dodatek prehrani, lahko ga uporabljate kot nadomestek obroka. Enemon Slim z okusom po vaniliji je prilagojen dodatek prehrani, lahko ga uporabljate kot nadomestek obroka.
486566 24947

Ocene in mnenja

Opis

Živilo za posebne prehranske namene

Enemon Slim z okusom po vaniliji je prilagojen dodatek prehrani, lahko ga uporabljate kot nadomestek obroka z znižano energijsko vrednostjo omenjene diete Enemon slim z okusom. Izdelek je energijsko omejen, zato prehranjevanje z Enemon slim z okusom  nadomestilom obroka priporočamo za daljnoročno uravnavanje vaše telesne teže.

O Enemon Slim izdelku

Enemon Slim je namenjen vsem tistim, ki bi želeli narediti nekaj za zdravo telo in zdrav način življenja (ter ki želijo izboljšati svoj življenjski in prehranjevalni slog).

Enemon Slim je deklariran kot živilo za posebne prehranske namene, saj pripomore k izgubi telesne teže ter pri energijsko nadzrovanih dietah, ki so nujne v kolikor želimo efektivno znižati količino nabranih kilogramov.

Enemon Slim ploščice so lahko kot nadomestilo vsaj enega izmed dnevnih obrokov. Izdelek Enemon Slim je polnovrendno hranilo, saj vsebuje vse potrebno za vaše telo - aminokisline, vitamini in minerali. Dnevne potrebe  po teh pomembnih hranilih so potešene.

Sestavine Enemon Slim dietnega dopolnila

Enemon Slim vsebuje žitarice vseh vrst (pšenični kosmiči, ekstrudat ovsa, pšenični otrobi) tudi beljakovine, ki jih najdemo v mleku in mlečnih izdelkih, pektin (le-ta se dodaja prehrani namenjeni regulaciji telesne teže), sojina moka. vtamini in minerali, lecitin soje ter dodatek arome vanilije.
Enemon Slim je obogaten z antioksidanti - tako jih zaužijemo tudi s prehrano (ne samo z izbranimi prehranskimi dodatki)

Enemon Slim je energijsko omejena prehrana in prispeva k izgubi telesne teže. Regulacija telesne teže bo dosežena na način, da dva dnevna obroka zamenjamo z obrokom Enemon Slim ploščic.

Enemon Slim je poznana blagovna znamka z 30-letno tradicijo in je plod slovenskega znanja na področju humane prehrane.

Enemon Slim dietna prehrana je povsem uravnotežen obrok pripravljen hitro v samo 4-ih preprostih korakih.

Neto količina: 300 g (10 vrečk po 30 g)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jata Emona Jata Emona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov