Enemon Slim vanilija s koščki čokolade, 300 g

Enemon slim z okusom vanilije s koščki čokolade – novost v družini izdelkov Enemon slim. Enemon slim z okusom vanilije s koščki čokolade – novost v družini izdelkov Enemon slim.
486566 27530

Ocene in mnenja

Opis

Živilo za posebne prehranske namene

Enemon slim z okusom vanilije s koščki čokolade – novost v družini izdelkov Enemon slim.

Enemon slim je živilo za posebne prehranske namene, ki se uporablja  pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže, in sicer kot nadomestilo za posamezni dnevni obrok hrane.

Okus vanilija s koščki čokolade vsebuje 12% delež čokolade , ki daje izdelku »žlahten »okus dopolnjen z okusom  stroka vanilije.  Izdelek  odlikuje visoka vsebnost prehranske vlaknine . Ne vsebuje sladil in barvil.

Sestavine Enemon Slim dopolnila

žita (pšenični kosmiči, pšenični otrobi), sojina moka, čokolada 12 % (sladkor, kakavova masa, kakav v prahu, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin), mlečne beljakovine, pektin, emulgator: sojin lecitin, vanilija v prahu (0,5 %), antioksidant: citronska kislina, aroma, vitamini, minerali.

Ravnotežje med zaužito energijo in njeno porabo omogoča vzdrževanje telesne teže, torej je izguba telesne teže mogoča le, če zaužijemo manj energije, kot je porabimo. Visoka hranilna vrednost Enemona slim omogoča, da s tremi obroki pokrijemo dnevne potrebe organizma po vitaminih, mineralih in aminokislinah.

Energijsko omejena prehrana prispeva k izgubi telesne teže. To lažje dosežemo, če zamenjamo dva dnevna obroka z nadomestnim obrokom Enemon slim. Po doseženi izgubi telesne teže zamenjava enega dnevnega obroka z nadomestnim obrokom prispeva k ohranjanju želene telesne teže.

Priprava Enemona slim je hitra in primerna za tiste, ki za zajtrk ali ostale obroke nimajo časa vendar bi se radi zdravo prehranjevali.

Navodila za pripravo Enemon Slim dopolnila

En obrok pripravite tako, da dve vrečki Enemona (2 x 30 g) stresete v  posodo, v katero ste nalili 200 mL toplega posnetega mleka z 0,5 % mlečne maščobe in 100 - 200 mL tople vode. Vse dobro premešajte in pripravljeno kašo pustite mirovati nekaj minut. Priporočamo, da pripravljen obrok zaužijete z žlico, da ga občutite kot jed in ne kot pijačo. Če vam je obrok prevelik, si na enkrat pripravite le polovičnega ( vsebino ene vrečke). Če boste za pripravo kaše uporabili drugo vrsto tekočine, se bo ustrezno povečala ali zmanjšala tudi hranilna vrednost obroka. Pri pripravi obroka upoštevajte navedena navodila. Skrbite za zadostno oskrbo z vodo. Priporočljivo je 2-3 L na dan.

Priporočamo največ tri obroke na dan. Energijsko omejena dieta z Enemonom slim mora biti dopolnjena z uživanjem drugih živil. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Enemon je že več kot 30 let zavezan uporabi naravnih sestavin in iskreni skrbi za naše zdravje.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jata Emona Jata Emona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja