Energo Cann, 60 kapsul

<strong>Energo Cann je prehransko dopolnilo, ki temelji na kvalitetnem ekstraktu konoplje. </strong> Energo Cann je prehransko dopolnilo, ki temelji na kvalitetnem ekstraktu konoplje.
2020-10-19 34,80 €
920096 5614

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Energo Cann je prehransko dopolnilo, ki temelji na kvalitetnem ekstraktu konoplje.

Vsaka kapsula Energo Cann pa vsebuje še magnezijev citrat, B 3 vitamin ali nikotinska kislina B6 vitamin ali piridoksinijev klorid ter folna kislina. Prehranskemu dopolnilo s konopljo so dodani vitamini B kompleksa, ki pripomorejo k izboljšanemu delovanju živčevja nasploh. 

Kapsule so narejene iz HPMC, snovi, ki je povsem narejena iz rastlinskih snovi.

Prehransko dopolnilo sestavlja predvsem ekstrakt konoplje in sicer: Cannabis sativa L. var. sativa - to je ekstrakt, ki je pridobljen iz navadne konoplje, katere izvor je povsem slovenski.

Dnevni odmerek:

2 kapsuli

Sestavine snovi v 2 kapsulah Energo Cann

560 mg magnezijevega citrata

200 mg posušenih listov in cvetov industrijske konoplje Cannabis sativa L.var. sativa, ki je zmleta v prah

34 mg vitamina B3 (nikotinska kislina)

6 mg vitamina B6  ter 400 mikrogramov folne kisline, ki je pomembna za razvoj novih celic in je v določenih življenskih obdobjih izrednega pomena.

Energo Cann vsebuje ekstrakt konopljinih cvetov in listov - sem štejemo predvsem najbolj zastopan ekstrakt konoplje - to je CBD.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Smučanje na vodi

Smučanje na vodi
Smučanje na vodi je dolgo časa predstavljalo zabavo za redke posameznike, saj je bilo drago, možnosti izvajanja pa omejene. Šele razvoj vlečnic za vodno smučanje, ki delujejo podobno kot smučarske vlečnice, je uspel nekoč ekskluzivni šport preobraziti v »akcijo« za vse. Predpogoja za bliskovito vožnjo po vodi sta - poleg rešil.nega jopiča in zaščitne obleke - absolutna zanesljivost pri plavanju in določena mera telesne kondicije. Čeprav smučar po vodi drsi na videz brez naprezanja, je pri tem zaposlen skoraj ves mišični aparat. Ker hkrati krepi srčno-žilni sistem in pljuča, se poleg priporoča še izravnaina ali dopolniIna športna zvrst za izboljšanje zmogljivosti. Smučanje na vodi postavlja predvsem velike zahteve po vzdržljivostni moči.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cannabis Cannabis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja