EnerZona 90% sojine beljakovine, 216 g

EnerZona Beljakovine iz soje 90% so prehransko dopolnilo, izdelano iz izolatov sojinih beljakovin v prahu. EnerZona Beljakovine iz soje 90% so prehransko dopolnilo, izdelano iz izolatov sojinih beljakovin v prahu.
906352 18218

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

EnerZona Beljakovine iz soje 90 % so čisti vir beljakovin, ki zelo olajšajo izračun blokov beljakovin (1 merica = 1 blok)       

EnerZona Beljakovine iz soje 90 % so prehransko dopolnilo:

- izdelano iz izolatov sojinih beljakovin v prahu,
- izolati beljakovin soje so najčistejši in najučinkovitejši vir rastlinskih beljakovin,
- EnerZona Beljakovine iz soje 90% so najboljša izbira za vse tiste, ki ne tolerirajo laktoze in mlečnih beljakovin,
- za tiste, ki želijo  preprečiti vnos živalskih beljakovin, ampak še vedno želijo dopolniti prehrano z beljakovinami z visoko stopnjo biološke razpoložljivosti,
- izdelek je brez okusa,
- zagotavlja maksimalno vsestranskost, nevtralen okus namreč omogoča da ga dodajamo k skupni živil, kot so kava, juhe, omake itd. ter tako uravnotežimo delež beljakovin z ogljikovimi hidrati in maščobami.

EnerZona Beljakovine iz soje 90% so izdelek z ohranjeno identiteto (Identity Preserved), kar pomeni, da je postopek predelave; gojenje soje, žetev, predelava v beljakovine, prevoz ter skladiščenje, strogo nadzorovan, in da lahko zagotovi postopek brez uporabe GSO.                

EnerZona Beljakovine iz soje 90%  ne vsebujejo arom ali sladil.   

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Enerzona produkti

Enerzona produktiTisti, ki vstopijo v Enerzono in se začnejo prehranjevati z njenimi produkti, ne poročajo samo o izkušnji nalezljivega veselja, pohvalijo se tudi z izboljšanim potencialom življenja,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠNI SO SIMPTOMI?

Ljudje z generalizirano anksiozno motnjo imajo tako psihološke kot telesne simptome, velja pa poudariti, da so psihološki običajno opazni ves čas, telesni pa le občasno. Ob napadu panike se psihološki in telesni simptomi nepričakovano in nepredvidljivo združijo. Psihološki simptomi anksioznosti so:

• občutek ogroženosti brez jasnega razloga ali vzroka,

• napetost in nesposobnost sprostitve,

• motnje koncentracije,

• vztrajna zaskrbljenost,

• motnje spanja z občasnimi morami.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Enerzona Enerzona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Jernej Krpan

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov