EnerZona Nutrition Bar nadomestilo obroka z okusom tiramisuja, 56 g

EnerZona tablica za nadomestitev obroka vsebuje pravilno razmerje makrohranil 40-30-30 ter ima nizek glikemični indeks. EnerZona tablica za nadomestitev obroka vsebuje pravilno razmerje makrohranil 40-30-30 ter ima nizek glikemični indeks.
906280 18213

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

EnerZona Nutrition Bar 40-30-30 uravnava inzulin, vsebuje naravni vitamin E in GLA.
Ne vsebuje glutena.

1 tablica = 2 bloka

Energijska vrednost na ploščico:
Prehranske vlaknine  2,9 g
Magnezij 90 mg 30% RDA
Vitamin E 5 mg 50%RDA
GLA 2 mg
L-Arginin 500 mg 
182 kcal
Beljakovine 13,9 g
Ogljikovi hidrati 17,9 g
Maščobe 5,9 g

EnerZona Nutrition Bar je tablica 2 blokov makrohranil:

Vsi izdelki EnerZona vsebujejo ogljikove hidrate z nizkim glikemičnim indeksom, kot so fruktoza; prvič pa je bila mogoča tudi široka uporaba najboljše beljakovine pri Zoni, in sicer izolata soje.

Ne vsebuje glutena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Enerzona produkti

Enerzona produktiTisti, ki vstopijo v Enerzono in se začnejo prehranjevati z njenimi produkti, ne poročajo samo o izkušnji nalezljivega veselja, pohvalijo se tudi z izboljšanim potencialom življenja,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Anksioznost

PREHODNA TESNOBNOST, ŽIVČNOST ALI ZASKRBLJENOST ZARADI STRESNEGA POLOŽAJA JE POVSEM NORMALNA. ČE PA POSTANE SPLOŠEN ODZIV NA RAZLIČNE DOGODKE, S KATERIMI SE SREČUJEMO VSI, IN ZAČNE BOLNIKA OVIRATI V VSAKODNEVNEM ŽIVLJENJU, JO OCENIMO KOT NENORMALNO.

Anksioznost se pojavlja v različnih oblikah, med katerimi je najpogostejša vscsplosua. vztrajno prisotna, tako imenovana prosto lebdeča tesnobnost, ki je bolnik ne more nadzorovati.

Katerakoli oblika tesnobnosti se lahko stopnjuje v paniko, ponavljajoče se napade hude tesnobnosti in skrb zbujajočih telesnih simptomov, ki jih ni mogoče napovedati in tudi nimajo očitnega vzroka.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Enerzona Enerzona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Jernej Krpan

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov