EnerZona Omega 3 RX kapsule z ribjim oljem, 210 kapsul

Dieta Zona zahteva uživanje ribjega olja. Omega 3RX kapsule po 0,5 g vsebujejo koncentrirano ribje olje z visoko vsebnostjo omega 3. Dieta Zona zahteva uživanje ribjega olja. Omega 3RX kapsule po 0,5 g vsebujejo koncentrirano ribje olje z visoko vsebnostjo omega 3.
906379 18217

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo z omega 3 maščobno kislino (EPA + DHA)

- Prehransko dopolnilo dobljeno z molekularno destilacijo in zato brez onesnaževalcev
- Čisto in koncentrirano
- Visoka koncentracija: Omega 3: 75% / EPA + DHA

EnerZona Omega 3RX je pridobljen z molekularno destilacijo in ustreza tem zahtevam glede kakovosti:

* Je koncentrat. To razlikuje kakovostna ribja olja, odstotek EPA + DHA doseže 60%, medtem ko odstotek skupnih omega 3 maščobnih kislin doseže 75% , kar zagotavlja maksimalno učinkovitost izdelka.

* Je čisto. Za razliko od drugih vrst ribjega olja, je brez onesnaževalcev, ki so dosegli morsko okolje in njegovo prehranjevalno verigo.

* Je neokrnjeno. Ribje olje je lahko degradirano; tehnologija, ki proizvaja EnerZona OMEGA 3RX omogoča da pridobimo neokrnjeno in ne oksidirano ribje olje, ki ohranja vse dobre lastnosti, ki jih ima v naravi.  EnerZona Omega 3RX prehransko dopolnilo je pridobilo na področju kakovosti najvišje rezultate IFOS-a (Mednarodni standard za ribja olja).

* Je enostavno za uporabo. Kapsule so brez okusa in so lahko prebavljive, saj EnerZona Omega 3RX vsebuje nizek delež nasičenih maščobnih kislin (ki so prisotne v surovem ribjem olju ali tistem slabše kakovosti).

Odmerjanje prehranskega dopolnila EnerZona Omega 3 RX

Zaužijete lahko od 2 do 10 kapsul na dan - pri tem zaužijete 2 g EPK in 1g DHK maščobnih kislin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Enerzona produkti

Enerzona produktiTisti, ki vstopijo v Enerzono in se začnejo prehranjevati z njenimi produkti, ne poročajo samo o izkušnji nalezljivega veselja, pohvalijo se tudi z izboljšanim potencialom življenja,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ JO POVZROČA?

Dovzetnost za anksiozne motnje je lahko podcdovana ali pa je posledica doživetij iz otroštva. Nekatere anksiozne motnje so dokazano povezane s hladnim odnosom staršev do otroka ali nenadno ločitvijo otroka od staršev. Generalizirana anksiozna motnja se lahko pojavi po stresnem dogodku, kot je smrt bližnjega sorodnika, vendar pogosto nima prepoznavnega vzroka. Tudi panični napadi se večkrat pojavijo brez jasnega sprožilnega dejavnika.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Enerzona Enerzona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Jernej Krpan

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov