EnerZona slani krekerji z okusom po lastni izbiri, 7 x 25 g

Krekerji EnerZona 40-30-30 zagotavljajo ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe v razmerju 40%-30%-30%, izraženem v kalorijah.
906409 18214

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.Krekerji  EnerZona 40-30-30 zagotavljajo ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe v razmerju 40% -30% -30%, izraženem v kalorijah. Ogljikovi hidrati Krekerjev EnerZona 40-30-30 so sestavljeni iz pretežno polnozrnate moke, starodavne sorte "pira":

- Z nizkim glikemičnim indeksom
- Brez arom
- Brez mlečnih derivatov
- 1 Minipack = 1 blok
- Brez hidrogeniranih maščob
- Brez kvasa
- Z ekstra deviškim oljčnim oljem

Vsebujejo:
Krekerji EnerZona 40-30-30 vsebujejo odporni škrob in dekstrin, ki sta tehnološko podobna škrobom in maltodekstrinom, vendar pa jih telo prebavi kot vlakna. Odporni  škrob in dekstrin hkrati prispevata k bistvenemu povečanju deleža vlaken, kar omogoča oblikovanje izredno privlačnih izdelkov, poimenujejo jih tudi z imenom "nevidna vlakna".

Ne vsebujejo:
dišav, njihov prijeten okus izhaja izključno iz naravnih surovin. Pakirani so v priročnih minipackih s po 3 krekerji: 1 minipack = 1 blok. Krekerje EnerZona 40-30-30 je mogoče zaužiti kot prigrizek vreden 1 blok (1 minipack) med obroki , lahko pa ga zaužijemo v kombinacijami z drugimi živili kot del glavnega obroka.

Vsebnost:
1 minipack (25g) vsebuje:
102 kcal
Beljakovine 7,05 g
Ogljikovi hidrati 9,8 g
- od tega sladkorji 0 g
Maščobe 3,83 g
- od tega nasičene 0,7 g
- od tega enkrat nasičene 2,25 g
- od tega večkrat nasičene 0,88 g
Vlaknine 2,45 g
Natrij 0,045 g

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Druga oblika anksiozne motnje je fobija, pri kateri hudo tesnobnost sproži nerazložljiv strah pred določenimi okoliščinami, bitjem ali predmetom, kot so zaprti prostori (klavstrofobija) ali pajki (arahnofobija).

Generalizirana anksiozna motnja prizadene enega na 2 ljudi. Običajno se pojavi v srednjih letih, pogosteje pri ženskah, predvsem v povezavi z menopavzo in upadanjem količine ženskega hermona estrogena v telesu.

To obliko anksioznosti uspešno zdravimo s hormonskim naclomestnim zdravljenjem, saj je estrogen eno od najmočnejših naravnih pomirjeval, kar jih poznamo. 
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Enerzona Enerzona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Jernej Krpan