EnerZona Snack tablica z okusom po izbiri, 27 g

EnerZona tablica za prigrizek vsebuje pravilno razmerje makrohranil 40-30-30 ter ima nizek glikemični indeks. Vsebuje GLA, zaradi vitamina E pa je učinkovit antioksidant. EnerZona tablica za prigrizek vsebuje pravilno razmerje makrohranil 40-30-30 ter ima nizek glikemični indeks. Vsebuje GLA, zaradi vitamina E pa je učinkovit antioksidant.
906247 18232

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.Vsebuje:
- olje semen borage, rastline, ki izhaja iz Sirije, zaradi njenega blagodejnega vpliva na psihično počutje jo poimenujejo tudi "zelišče dobre volje,". GLA, gama linolenska kislina, ki jo redkokdaj najdemo v hrani se nahaja tudi v semenih borage. To je maščobna kislina bistvenega pomena za oblikovanje eikozanoidov.

- GLA, ima nizek glikemični indeks, zaradi vitamina E pa je učinkovit antioksidant.

EnerZona Snack ne vsebuje glutena.

Uravnotežen vnos kalorij. Užite kalorije, so razdeljene po principu  40% ogljikovih hidratov - 30% beljakovin - 30% maščob:

* Magnezij je mineral bistvenega pomena za sintezo eikozanoidov.
* Vitamin E je učinkovit antioksidant, vendar ga je zelo težko prevzeti dovolj le iz hrane.1 tablica = 1 blok

Energijska vrednost na ploščico:
91 kcal
Vitamin E 5 mg (50% RDA)
Magnezij 45 mg (15% RDA)
GLA 0,27 mg
Beljakovine 7 g
Ogljikovi hidrati 9,1 g
Maščobe 3 g

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Enerzona produkti

Enerzona produktiTisti, ki vstopijo v Enerzono in se začnejo prehranjevati z njenimi produkti, ne poročajo samo o izkušnji nalezljivega veselja, pohvalijo se tudi z izboljšanim potencialom življenja,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Anksioznost

PREHODNA TESNOBNOST, ŽIVČNOST ALI ZASKRBLJENOST ZARADI STRESNEGA POLOŽAJA JE POVSEM NORMALNA. ČE PA POSTANE SPLOŠEN ODZIV NA RAZLIČNE DOGODKE, S KATERIMI SE SREČUJEMO VSI, IN ZAČNE BOLNIKA OVIRATI V VSAKODNEVNEM ŽIVLJENJU, JO OCENIMO KOT NENORMALNO.

Anksioznost se pojavlja v različnih oblikah, med katerimi je najpogostejša vsesplošna, vztrajno prisotna, tako imenovana prosto lebdeča tesnobnost, ki je bolnik ne more nadzorovati.

Katerakoli oblika tesnobnosti se lahko stopnjuje v paniko, ponavljajoče se napade hude tesnobnosti in skrb zbujajočih telesnih simptomov, ki jih ni mogoče napovedati in tudi nimajo očitnega vzroka.

Druga oblika anksiozne motnje je fobija, pri kateri hudo tesnobnost sproži nerazložljiv strah pred določenimi okoliščinami, bitjem ali predmetom, kot so zaprti prostori (klavstrofobija) ali pajki (arahnofobija).
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Enerzona Enerzona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Jernej Krpan