EnteroSarys Hafnia alvei 4597 revolucionarno dopolnilo, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo EnteroSarys Hafnia alvei 4597 v kapsulah je priporočeno ob izvajanju diet za zmanjšanje telesne teže ter vzdrževanju ustreznih ravnih glukoze v krvi. Prehransko dopolnilo EnteroSarys Hafnia alvei 4597 v kapsulah je priporočeno ob izvajanju diet za zmanjšanje telesne teže ter vzdrževanju ustreznih ravnih glukoze v krvi.
424510 32906

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo EnteroSarys Hafnia alvei 4597 v kapsulah je priporočeno ob izvajanju diet za zmanjšanje telesne teže ter vzdrževanju ustreznih ravnih glukoze v krvi.

Prednosti prehranskega dopolnila EnteroSarys Hafnia alvei

  • brez pomožnih snovi
  • sev Hafnia alvei
  • dodana minerala cink in krom
  • v kapsulah, ki omogočajo dobro absorpcijo hranil
  • priporočen ob dietah za izgubo teže in uravnavanje krvnega sladkorja

Delovanje in aktivne sestavine

Prehransko dopolnilo TargEDy EnteroSatys, Hafnia alvei 4597 je izdelano na osnovi seva Hafnia alvei. To je sev mlečnega fermenta iz skupine Enterobacteriaceae. Prvotno je bil ta sev izoliran iz surovega mlečnega sira. Sev že daljše obdobje preučujejo v laboratorijih Nacionalnega francoskega inštituta za medicinske in zdravstvene raziskave (INSERM) v Normandiji.

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije se je svetovna prevalenca prekomerne telesne teže (ITM ≥ 25 kg / m2) in debelosti (ITM ≥ 30 kg / m2) od leta 1975 potrojila, kar je prizadelo približno 13% odraslih v letu 2016 in približno 381 milijonov otrok in mladostnikov

Mikroorganizmi nove generacije

Uporaba mikroorganizmov nove generacije lahko postane sestavni del strategij preprečevanja in zdravljenja debelosti. Namen številnih študij je preizkusiti učinkovitost potencialnega seva mlečnobakterijskih bakterij Hafnia alvei ( H. alvei) HA4597 v mišjem modelu debelosti, za katerega je značilna hiperfagija in maščobna prehrana.

Izsledki študije tega seva so izredno vzpodbudni.  

V prehranskem dopolnilu sta tudi dva minerala, cink in krom.

Učinek cinka

Cink prispeva k normalni kislinsko-bazični presnovi. Prispeva tudi k normalni presno ogljikovih hidratov ter beljakovin in k normalni presnovi makrohranil, maščobnih kislin ter vitamina A.

Cink je znan tudi po prispevanju k vzdževanju normalnih kosti, kože, nohtov in las. Zadostne količine cinka v telesu prispevajo tudi k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Cink hkrati prispeva tudi k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Učinek kroma

Krom je esencialen element, ki ga človek potrebuje v manjših količinah. Zadostne količine prispevajo k normalni presnovi makrohranil. Prav tako pa je znano, da krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Prehransko dopolnilo EnteroSatys se pogosto svetuje za dopolnitev prehrane oziroma diet za zmanjšanje telesne teže ali vzdrževanju dobrih ravni sladkorja v krvi.

Prehransko dopolnilo je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. S takšnimi kapsulami je mogoča popolna prebavljivost in razgradnja kapsule, s tem pa tudi boljša absorpcija hranil med presnovo.

Kapsule namreč ščitijo vsebino pred kislim okoljem želodca, da se vsebina absorbira šele v črevesju.

Tabela sestavin EnteroSarys Hafnia alvei 4597 dopolnila

Povprečna vsebnost 2 kapsul   PDV%
Sev Hafnia Alvei 4597 50 milijonov CFU/
100 milijard celic
-
Cink (bisglicinat) 5 mg 50
Krom (pikolinat) 20 µg 50
Rastlinska kapsula (HPMC)   -
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza
   

Sestavine: corn starch; coating agent: hydroxypropymethylcellulose; freeze-dried bacterial strain (Hafnia alvei 4597); zinc (bisglycinate); flow agent: magnesium salts of fatty acids; gelling agent: gellan gum; chromium (picolinate).

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos sta dve kapsuli dnevno.

Svetujemo zaužitje ene kapsule zjutraj pred zajtrkom in druge pred zaužitjem kosila. Kapsulo poplaknite z veliko količino vode.

Opozorilo: To prehransko dopolnilo ni primerno za osebe, ki imajo oslabljen imunski sistem ali so bile pred kratkim na operaciji prebavil. Če ste noseči ali dojite se posvetujte z zdravnikom o jemanju tega prehranskega dopolnila. Prav tako se o uživanju posvetujte za otroke.

Izdelek shranjujte v suhem in hladnem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: G&G Vitamins G&G Vitamins
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja