EPATOril Plus pegasti badelj in kurkumin, 30 tablet

EPATOril Plus pegasti badelj in kurkumin je prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem s kvalitetnim ekstraktom pegastega badlja in ekstrakta kurkume, izdelane po skrbno nadzorovanem postopku, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost in visoka absorbtivna sposobnost. EPATOril Plus pegasti badelj in kurkumin je prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem s kvalitetnim ekstraktom pegastega badlja in ekstrakta kurkume, izdelane po skrbno nadzorovanem postopku, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost in visoka absorbtivna sposobnost.
945145 16430

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

EPATOril Plus pegasti badelj in kurkumin je prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem s kvalitetnim ekstraktom pegastega badlja in ekstrakta kurkume, izdelane po skrbno nadzorovanem postopku, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost in visoka absorbtivna sposobnost.

Gre za prehransko dopolnilo nove generacije, na voljo z visoko biološko uporabnostjo, razpoložljivostjo in posledično z izbrano kombinacijo zgolj vrhunskih sestavin izdelka. Sestavine so koncentrirane, vsaka izmed sestavin v prehranskem dopolnilu pa ima svoj poseben namen.

Prednost prehranskega dopolnila s pegastim badljem je širokospektralen učinek dveh omenjenih izredno pomembnih komponent, kar pomeni, da bi bil učinek vsake posamične komponente minoren.

Sestavine in njihov namen v prehranskem dodatku

Prehransko dopolnilo je obogateno s pegastim badljem in ekstraktom kurkume - oba delujeta sinergistično in izrazito regenerativno.

Pegasti badelj je poznano sredstvo, ki ima vpliv predvsem na samo jetrno tkivo. Pomemben je za razstrupljanje jetrnega tkiva, spodbuja pri prebavi in pri presnovnih procesih, prispeva tudi k imunskemu sistemu in ga vzdržuje (On hold botanicals).

Učinek kurkume je širokospektralen, njegovo mesto delovanja je predvsem v predelu sklepnega hrustanca in predvsem v času morebitnega nabiranja prekomernih maščob v organizmu, predvsem pa v jetrih (On hold botanicals).

Le zdrava jetra lahko opravljajo vse pomembne naloge skladiščenja hranil odstranjevanja odpadnih snovi itd.

Odmerjanje prehranskega dodatka EPATOril pegasti badelj in rožmarin

Odmerite po 1-2 tableti prehranskega dopolnila tekom celotnega dne, najbolje skozarcem vode, da se prehransko dopolnilo hitro raztopi. Izdelka ne predozirajte, saj moč delovanja dopolnila ne bo večja.

Količinska sestava prehranskega dopolnila na 1 kapsulo

Povprečna vsebnost 1 kapsule vsebnost/mg PDV/RDA*
Ekstrakt pegastega badlja 800 /
– od tega silimarin 640 /
Meriva kurkumin-fosfolipid 200 /
– od tega kurkuminoidi 36 /

Opozorila:

- izdelek ne vsebuje glutena, zato je primeren tudi za ljudi obolele za celiakijo

- izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

V študijah je naprava - v nekaterih državah znana kot BioniCare Bio-100 - po štirih tednih uporabe zmanjšala bolečino in otrdelost v kolenu za polovico. Med ljudmi z osteoartritisom, ki so jim zdravniki priporočili popolno zamenjavo kolena, se jih je 65 odstotkov tistih, ki so štiri leta uporabljali napravo, uspelo izogniti operaciji, v primerjavi s samo 7 odstotki tistih, ki je niso uporabljali, poročajo raziskovalci
z Univerze Johns Hopkins. V študijah na živalih so električni impulzi spodbudili rast hrustanca, čvrstega, gobastega tkiva, ki obdaja kosti v sklepih. Za najboljše rezultate morate napravo nositi vsak dan 6 do 10 ur - navadno med spanjem ali sproščanjem. Pogovorite se s svojim zdravnikom, če bi radi izvedeli več.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Deltha Pharma Deltha Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja