Episqualan ušesno čistilo za pse in mačke, 100 mL

Episqualan ušesno čistilo za pse in mačke je primerno za redno odstranjevanje ušesnega masla ter ohranjanje njegove čistoče. Episqualan ušesno čistilo za pse in mačke je primerno za redno odstranjevanje ušesnega masla ter ohranjanje njegove čistoče.
929123 16522

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Episqualan ušesno čistilo za pse in mačke je primerno za redno odstranjevanje ušesnega masla ter ohranjanje njegove čistoče. Izdelek je primeren tako za mačke kot tudi za pse, redno čiščenje bo ohranjalo dobro razpoloženje vašega hišnega ljubljenca.

Izdelek ni ototoksičen in je primeren za redno higieno. Uporabljati ga je mogoče tudi v primeru dermalnih zapletov z ušesno votlino ter tudi v primeru težav z poškodovanim bobničem (poškodovan ali počen bobnič).

Episqualan raztopina vsebuje skvalen, ki je ena glavnih sestavin higieničnega pripomočka. Skvalen je tudi enaizmed pomembnih sestavin kože in se nahaja predvsem ob žlezah lojnicah, ki jih intenzivno ščiti ter ob enem tudi obnavlja.

Episqualan - način uporabe

Tekočino uporabljajte redno, predvsem takrat, ko so težave s higieno ušesa jasno razvidne. Posebna formula topi še tako zasušeno ušesno maslo, ki se raztopi tudi, če je suho ali zelo zasušeno. Koža postane tako zopet bol prožna ter negovana.

Sluhovod vašega psa ali mačka nežno napolnite z raztopino ter nato bazo ušesa temeljito masirajte, saj se bo tako ušesno maslo lažje raztopilo.

Za čiščenje ušesnega masla nikoli ne uporabljajte ušesnih paličic, saj tako ušesno umazanijo ter ušesno maslo porinete še dlje v sam sluhovod. Sluhovod lahko s takim početjem tudi poškodujete, zato bodite pri čiščenju kar se da pazljivi.

Vedno uporalbjajte le kosem vate, saj tako ne boste škodili koži sluhovoda.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov