Equa ALJA HORVAT X steklenička, 750 mL

Equa ALJA HORVAT X steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma. Equa ALJA HORVAT X steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
6490 6490

Ocene in mnenja

Opis

Equa  ALJA HORVAT X steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.

Dobra hidracija organizma omogoča dobro počutje in ohranjanje zdravja organizma. Posebna ergonomska oblika Equa stekleničke pripomore k dobremu oprijemu in k optimalni uporabniški izkušnji. 

Prednosti proizvoda Equa steklenička

  • narejeno iz kvalitetnega borosilikatnega stekla
  • volumen znaša 750 mL
  • 100 % vodotesna steklenička
  • izdelano v EU
  • enostavnost vzdrževanja

Ali ste vedeli, da se na svetu vsako minuto proda milijon plastičnih stekleničk, namenjenih za enkratno uporabo. Takšne so izredno velika težava za ohranjanje okolja, saj se ne razgradijo in v okolju ostanejo še nekaj časa.

Equa steklenička je okolju prijazna verzija steklene stekleničke. Prispeva k trajnostnem načinu življenja. 

Equa steklenička je dobitnica Elle Style nagrade za trajnosten razvoj. 

Poskrbi za tvoje dobro počutje in dobro počutje vseh ostalih, ki sobivajo z nami. 

Steklenička je narejena iz kvalitetnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, zato ne predstavljajo težave za okolje. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Srčno-žilne bolezni
Vsakodnevni sprehod, prehojena pot na delo, redno delo na vrtu; v seštevku se ne več kot z eno ali dvema urama dejavnosti tedensko zniža tveganje za srčnožiine bolezni za 30 odstotkov.

Tudi pri rehabilitaciji po srčnih boleznih ima telesna dejavnost odločilno vlogo. Seveda stanje podatkov tudi tukaj ni zadovoljivo, čeprav vse pomembnejše raziskave sklepajo, da je šport primerna terapija. Pri bolnikih, ki so tedensko trenirali od štiri do pet ur in ob tem porabili 2.200 kilokalorij, je bilo opaženo nazadovanje procesov arteroskleroze.

Obstajajo jasni namigi, da ima ugoden vpliv že dvakrat tedensko po pol ure telesne dejavnosti, kar lahko v svoj vsakdan vključijo skoraj vsi ljudje.

Opažen je tudi pomen športa pri izboljšanju razpoloženja. Raziskave iz Skandinavije kažejo, da se lahko psihološki učinki povečajo, če je športna dejavnost združena s psihoterapevtsko obravnavo, npr. s treningom sproščanja ali z dihalnimi vajami.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Equa Equa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov