Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom Birds, 0,6 L

Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom listki je steklenička izdelana je iz kakovostnega materiala Eastman Tritan. Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom listki je steklenička izdelana je iz kakovostnega materiala Eastman Tritan.
593575 32615

Ocene in mnenja

Opis

Equa je steklenička, ki ne vsebuje BPA in je namenjena večkratni uporabi:

- za tople in hladne napitke,
- lahko se pomiva v pomivalnem stroju.

Izdelana je iz kakovostnega materiala Eastman Tritan.

Equa steklenička je narejena iz ekološko neoporečnega, zdravju prijaznega in kakovostnega materiala Eastman Tritan, ki ne vsebuje škodljivega Bisfenola A (BPA). BPA je kemijska spojina, ki jo najdemo v navadnih plastenkah za enkratno uporabo in lahko reagira z vsebino plastenke. Ob zaužitju ogroža naše zdravje in lahko povzroča zdravstvene težave. Certifikat “BPA free” dokazuje, da je Equa steklenička narejena iz materiala, ki ne reagira z vsebino stekleničke.

Uporaba:
Equa steklenička je primerna  za vsakodnevno uporabo doma, v pisarni, pri športu ali na poti saj je lahka in enostavna za uporabo.

Z nakupom Equa steklenice, darujete 10 % profita ekološkim organizacijam. Tako boste prispevali k ustvarjanju boljšega in čistejšega okolja, saj bomo z vašim prispevkom podpirali in organizirali različne ekološke akcije.

Steklenička je primerna tudi kot šejker za izdelke Ushakes.

Vsebina:
600 ml

Na voljo so tudi drugi motivi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

LAHKO PRIDE DO ZAPLETOV?

Hladno vreme in okužbe, na primer gripa, lahko povzročijo poslabšanje KOPB.

Pri nekaterih bolnikih z emfizemom postane prsni koš zaradi povecanja prostornine pljuč sodčaste oblike.

Zaradi močno okrnjenega delovanja pljuč (dihalna odpoved) in posledičnega pomanjkanja kisika v krvi se ustnice, jezik ter prsti na rokah in nogah modrikasto obarvajo.

Zaradi sočasnega kroničnega srčnega popuščanja prihaja do otekanja gležnjev.

Nekateri bolniki s KOPB skušajo pomanjkanje kisika v krvi nezavedno nadoknaditi s hitrim, plitvim dihanjem, zaradi česar njihova koža postane rožnata.

Nekateri bolniki s KOPB pa imajo zaradi pomanjkanja kisika v krvi modrikasto polt.

Ob tem se pojavlja tudi otekanje nog in rok zaradi srčnega popuščanja. Ti bolniki občasno navajajo tudi omotico in glavobole.

Če ste kadilec in opažate simptome. ki bi lahko kazali na KOPB. se čim prej posvetujte s svojim zdravnikom. Priporočamo takojšnjo opustitev kajenja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Equa Equa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja