x
Vse kategorije
Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom flamingo, 0,6 L
Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom flamingo, 0,6 L
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom flamingo, 0,6 L

Proizvajalec: Equa
Predstavljamo vam steklenico EQUA, ki je namenjena vsakodnevni uporabi v pisarni, doma, pri športu ali na poti.
Cena: 8,08 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Predstavljamo vam steklenico EQUA, ki je namenjena vsakodnevni uporabi v pisarni,
doma, pri športu ali na poti. Prednosti EQUA steklenice so številne: lahka je in enostavna za uporabo ter prijazna do zdravja ljudi, kar tudi potrjuje certifikat »BPA free«. EQUA steklenice so uporabnikom zanimive, njihov dizajn pa izredno privlačen:
- originalni dizajn,
- rumena in roza žirafe,
- modri in zeleni obraz,
- modri in zeleni EQUA napisa

Vsaka EQUA steklenica je okolju prijazna: 10 % neto vrednosti od nakupa vsake
steklenice je namenjeno ekološkim organizacijam.

Material ekološki steklenic je toplotno odporen, v njih lahko brez problema vlijete številne vroče napitke od kave do vroče čokolade.Steklenice se lahko pomivajo tudi v pomivalnem stroju,
kar jim omogoča visokokakovostni Estman tritan material, iz katerega so proizvedene.

Več o Eastman tritan materialu

Je amorfni kopoliester in izhaja iz rastlinskih virov. Njegove značilnosti so odlična jasnost, trdnost, hidrolitična stabilnost ter toplotna (110 oC) in kemična odpornost. Predvsem zadnji dve omogočata, da se EQUA steklenice zlahka vzdržuje in očisti (v pomivalnem stroju pri višjih temperaturah) Tekočine v steklenici pri višjih temperaturah ne reagirajo z materialom oziroma med njimi ni kemijske reakcije, ki bi omogočila osvobajanje spojine bisfenol A v tekočino.

Za vsakodnevno uporabo ekološko ozaveščenega človeka, doma ali v službi, na službeni poti ali pa v športni vadnici. Na voljo v privlačnem dizajnu.

Priloge

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

VATA
Področje: živčni sistem

Osebnostne lastnosti: Zmeden in nepredvidljiv, z izjemno velikim nihanjem v razpoloženju. Nagnjen je k nespečnosti ali pa ima težave z vstajanjem iz postelje. Beseda nestanoviten najbolje opiše predstavnika vate in njegovo zdravje. Je zelo samozavesten in častihlepen ter najbolje deluje v ustvarjalnem okolju.

Zdravstvene težave: depresija, hiperaktivnost, težave s kožo, zlasti gnojn i mehurčki ali mozoljavost. Zelo so nagnjeni k stresu in zaskrbljenosti.

Postopek razstrupljanja: predstavniki vate naj se osredotočijo na premagovanje težav pri nihajočem razpoloženju in energiji. Privoščite si vikend za razstrupljanje duha na strani 123, ki je lep uvod v zdrav način življenja in prehranjevanja. Poskusite se včlaniti v tečaj boksa (da vam pomaga ublažiti vašo napetost) in tega ne pozabite uravnotežiti z jogo ali s tečaji meditacije. Hrana, kot so špinača, losos, krompir, brokoli in beluši, bo pomagala očistiti in umiriti vaše telo. Izogibajte se kofeinu in ga nadomestite bodisi s čaji, ki jih uporablja metoda ajurvede za vaš tip, ali čaji za pomiritev, kot so zeleni, beli ali meta.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Trikotna ruta

1,40 €

Pic instant led 13.5 x 18 cm, 2 vrečki

4,40 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.