Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom Plain Ocean, 0.6 L

Primerna je za tople in hladne napitke. Lahko se pomiva v pomivalnem stroju. Primerna je za tople in hladne napitke. Lahko se pomiva v pomivalnem stroju.
593575 18894

Ocene in mnenja

Opis

Equa steklenička je narejena iz ekološko neoporečnega, zdravju prijaznega in kakovostnega materiala Eastman Tritan, ki ne vsebuje škodljivega Bisfenola A (BPA).

Lastnosti:

BPA je kemijska spojina, ki jo najdemo v navadnih plastenkah za enkratno uporabo in lahko reagira z vsebino plastenke. Ob zaužitju ogroža naše zdravje in lahko povzroča zdravstvene težave. Certifikat “BPA free” dokazuje, da je Equa steklenička narejena iz materiala, ki ne reagira z vsebino stekleničke.

Equa je steklenička, ki ne vsebuje BPA in je namenjena večkratni uporabi:

- za tople in hladne napitke,
- lahko se pomiva v pomivalnem stroju.

Izdelana je iz kakovostnega materiala Eastman Tritan. Z nakupom Equa steklenice, darujete 10 % profita ekološkim organizacijam. Tako boste prispevali k ustvarjanju boljšega in čistejšega okolja, saj bomo z vašim prispevkom podpirali in organizirali različne ekološke akcije.

Uporaba:

Equa steklenička je primerna  za vsakodnevno uporabo doma, v pisarni, pri športu ali na poti saj je lahka in enostavna za uporabo.

Steklenička je primerna tudi kot šejker za izdelke Ushakes.

Vsebina:

600 ml

Na voljo so tudi drugi motivi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• če vam otekajo gležnji, vam bo zdravnik najverjetneje predpisal diuretik, ki bo preprečil nabiranje tekočine v telesu.

• Ob okužbah dihal je pogosto potrebno antibiotično zdravljenje.

• Prav tako je priporočljivo, da se cepite proti gripi, pa tudi proti bakteriji Streptococcus pneumoniae.

• Ob izrazitem povečanju prostornine pljuč se lahko odločimo za operativno odstranitev dela pljučnega tkiva, kar bo olajšalo polnjenje in praznjenje pljuč in posledično povečalo količino kisika v krvi.

• V mnogih bolnišnicah bolnike s KOPB poučujejo o pravilnem dihanju in ukvarjanju s telesno vadbo glede na njihove zmožnosti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Equa Equa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja