Era+MgK vrečke z minerali, 20 vrečk

Era+MgK je prehransko dopolnilo, ki se 10 krat hitreje absorbira v prebavnem sistemu v primerjavi z drugimi prehranskimi dodatki. Era+MgK je prehransko dopolnilo, ki se 10 krat hitreje absorbira v prebavnem sistemu v primerjavi z drugimi prehranskimi dodatki.
23956 23956

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Era+MgK je prehransko dopolnilo obogateno z minerali, kot so: magnezij, vitamini C in D, kalcij itd.
V kolikor se ukvarjamo z fizično dejavnostjo, ali le s športom zaradi povečanega znojenja izgubljamo pomembne minerale in vitamine, ki so nujni za naše življenje. V tem primeru je te minerale potrebno nadomeščati. Sama prehrana, ki je dandanes procesirana ne vsebuje potrebnih mineralov in vitaminskih snovi, da bi bilo lahko nadomeščanje le-teh hitro in neproblematično!

Era+MgK je prehransko dopolnilo, ki se 10 krat hitreje absorbira v prebavnem sistemu v primerjavi z drugimi prehranskimi dodatki. Izdelek predstavlja takojšnjo in izboljšano raven energije.
Acido bazično ravnotežje je s pomočjo Era+MgK prehranskega dopolnila hitreje vzpostavljeno!

Sestava Era+MgK

fruktoza, magnezijev stearat, kalcijev fosfat, magnezijev aspartat, kalijev citrat, dodane arome, antiaglomerans: silicijev bioksid, L-askorbinska kislina (vitamin C), trikalcijev fosfat,
sladilo: acesulfam K in neoesperidin, Kolekalciferol (vitamin D3), trigliceridi s srednjo verigo, gostilo: gumi arabika, saharoza, škrob, antioksidant: DL-alfa-tokoferol,

Navodila za uporabo Era+MgK dopolnila

Vzemite po 2 vrečki na dan po možnosti ločeno od obroka. Vsebino vrečke stresite v kozarec vode in zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja