ErecAid zažemni obroček

Zažemni obroček je namenjen uporabi s sistemom za vzpostavljanje in vzdrževanje erekcije ErecAid.
503541 10717

Ocene in mnenja

Opis

Zažemni obročki, ki so sestavni del sistema ErecAid omogočajo, da kri ostane v penisu in ohranja njegovo trdoto ves čas spolnega odnosa.

Zažemni obroček je namenjen uporabi s sistemom za vzpostavljanje in vzdrževanje erekcije ErecAid.

Več izvedb ErecAid zažemnih obročkov

-          HI1610D medium in visoka napetost
-          STD 1611C medium standardna napetost
-          HI 1612B large in visoka napetost
-          STD 1613A large standardna napetost

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Psihične bolečine lahko povzročijo depresijo. Depresija je vseobsegajoč pojem, ki vključuje vse od rahle potrtosti oziroma otožnosti do izjemno hudega duševnega in čustvenega trpljenja, ki v bolnikih zbuja željo po tem, da bi si vzeli življenje. Duševne in čustvene bolečine, ki jo spremljajo, so navadno med seboj tesno povezane, vendar duševne bolečine obsegajo še 'podmnožica' bolečin, ki lahko vključuje še en tip bolečine. Nočne more, strahovi in fobije so vsakdanji primeri pretežno duševnih bolečin, pri obsesijah in različnih vrstah zasvojenosti pa gre za skrajne primere.

Telesne in psihične bolečine so seveda med seboj tesno povezane. Tako kakor lahko telesne bolečine povzročijo psihične in čustvene bolečine, lahko tudi duševne bolečine povzročijo telesne bolečine. To znanje je sad cvetoče medicinske vede, ki raziskuje povezave med duhom in telesom, oziroma psihonevroimunologije, ki se je razvila v ZDA v 80. letih 20. stoletja. Psihonevroimunologija je znanstvena veda, ki preučuje, kako duh pomaga zdraviti telo (in tudi kako telo vpliva na duha). Zdaj vemo, da 'moč duha' - uporaba moči domišljije in mišljenja - pospešuje sproščanje kemičnih spojin v možganih, ki dejansko vplivajo na način, na kakršnega se telo odziva. Tako na primer pozitivne misli dokazano pospešujejo sproščanje kemičnih spojin, ki pripomorejo k procesu zdravljenja, negativno mišljenje pa ta proces ovira in omejuje.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ErecAid ErecAid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja