x
Vse kategorije
Erektil Extra Strong, 10 kapsul
Erektil Extra Strong, 10 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Erektil Extra Strong, 10 kapsul

Proizvajalec: VONpharma
Prehransko dopolnilo Erektil je popolnoma naravno prehransko dopolnilo, ki je prvo na slovenskem tržišču namenjeno tako moškim kot ženskam.
Cena: 14,13 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?moški
Namenerekcija, spolnost
Težavaerekcija
Oznakazdrava spolnost
Primernostza ženske
Tip izdelkakapsule

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Irena*** | 16. 04. 2021 08:08
Delovanje
Izdelek deluje, danes pa je čas za novo porcijo :). Priporočam vsem, ki imajo težave v spolnosti on z pomanjkanjem spolne sle:)

Opis

Erektil Extra Strong za ženske in moške, ki si želijo boljše spolne odnose.

Prednosti prehranskega dopolnila Erektil Extra Strong

  • za ženske
  • za moške
  • popolnoma naravno
  • hitro učinkovanje
  • uživanje le po potrebi

Delovanje in aktivne sestavine

Prehransko dopolnilo Erektil je popolnoma naravno prehransko dopolnilo, ki je prvo na slovenskem tržišču namenjeno tako moškim kot ženskam.

Običajno se govori le o težavah s spolno močjo in erektilno disfunkcijo pri moških. Vendar se tudi številne ženske v sodobnem svetu srečujejo s pomanjkanjem libida. Običajno gre za posledico načina življenja, ki ga imamo trenutno. Hiter tempo, uspešna kariera, družina ter ob tem še zdrava mera družabnega življenja. Pritiski na vsakem koraku čakajo tako ženske kot moške. Konstanten stres nas vodi k nezdravi prehrani, pomanjkanje časa pa vpliva na pomanjkanje redne telesne vadbe. Vse to vpliva na naše notranje stanje, na našo željo po bližini s partnerjem in na našo učinkovitost med spolnim odnosom.

Erektil je izdelan za oba partnerja. Učinkuje tako pri ženskah kot pri moških. S pravilnim razmerjem naravnih aktivnih sestavin, je mogoča popolnoma naravna in varna rešitev za povečanje spolne moči pri obeh partnerjih.

Prehransko dopolnilo Erektil vsebuje plemeniti kozji plevel (Horny Goat Weed). Ta rastlina je pogosto uporabljeni v kitajskem zdravilstvu, saj velja za zelišče, ki naj bi pomagalo pri težavah v spolnosti. Bioaktivna farmacevtska sestavina, Icariin, je izolirana iz plemenitega kozjega plevela. Na podoben način učinkuje tudi vsem poznana modra tabletka, ki jo lahko dobite le na recept.

Aktivne sestavine prehrasnskega dodatka

Navadna zobačica, ki je dodana Erektil prehranskemu dopolnilu, je ena starejših rastlin, pri kateri so ugotovili ugodne učinke na spolno moč. Naj bi delovala celo kot naravni afrodiziak. Navadna zobačica vpliva na spolne organe ter aktivnost hormonov (On Hold Botanicals). Vpliva pa tudi na reproduktivni sistem (On Hold Botanicals).Ob tem prispeva tudi k zdravju srca in ožilja (On Hold Botanicals). Navadna zobačica prispeva k boljši energiji ter tonusu telesa in mišic (On Hold Botanicals).

Cink je za človeško telo nujno potreben, tako za moške kot ženske. Gre za element, ki je prisoten prav v vseh telesnih tekočinah in tkivih. Znano je, da cink prispeva k različnim telesnim funkcijam kot so: normalno delovanje imunskega sistema, zaščita celic pred oksidativnim stresom in vzdrževanje normalnih las, kože, kosti in nohtov. Cink prispeva tudi k normalni kognitivni funkciji. Zadostne količine cinka prispevajo k normalni sintezi beljakovin ter normalni presnovi ogljikovih hidratov in maščobnih kislin. Prvenstveno pa je cink dodan prehranskemu dopolnilu Erektil zaradi prispevka k normalni plodnosti in razmnoževanju. Ker pa cink vpliva tudi na vzdrževanje normalnih ravni testosterona v krvi, pa ga pogosto imenujemo kar moški mineral.

Tudi selen je za človeško telo zelo pomemben element. Z vidika spolnosti, ob njegovem pomanjkanju hujše posledice utrpijo moški kot ženske. Selen namreč prispeva k normalni spermatogenezi. Vpliva torej na proces zorenja moških spolnih celic. Ob tem pa selen prispeva tudi k drugim izredno pomembnim telesnim funkcijam kot so normalno delovanje ščitnice ter normalno delovanje imunskega sistema. Selen prispeva tudi k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Ob tem pa prispeva še k vzdrževanju normalnih nohtov ter las.

Čudežna aminokislina oziroma L-Arginin je pogojno esencialna aminokislina. Njegova koncentracija s starostjo vpada, kar ima lahko različne posledice na telesne funkcije. Dodan pa je tudi prehranskemu dopolnilu Erektil.

Tabela sestavin prehranskega dopolnila

Horny Goat Weed, 20 % icariin200 mg
Tribulus terrestris100 mg
L-arginin100 mg
Cink10 mg (100% *)
Selen100 μg (182% *)

* RDA vrednost - priporočljiva dnevna vrednost

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je ena kapsula.

Prehransko dopolnilo se uživa po potrebi. Zaužijte kapsulo najmanj eno uro pred spolnim odnosom.

Prehransko dopolnilo je primerno za starejše od 18 let

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?moški
Namenerekcija, spolnost
Težavaerekcija
Oznakazdrava spolnost
Primernostza ženske
Tip izdelkakapsule

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.