Estado Puro Complex B SAME, 60 rastlinskih kapsul

Estado Puro Complex B SAME je inovatiivno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitamini B kompleksa, dodan pa je še magnezij, alga spirulina in SAM-e. Estado Puro Complex B SAME je inovatiivno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitamini B kompleksa, dodan pa je še magnezij, alga spirulina in SAM-e.
28897 28897

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Estado Puro Complex B SAME je inovatiivno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitamini B kompleksa, dodan pa je še magnezij, alga spirulina in SAM-e. 

Izdelek predstavlja uravnoteženo formulo vseh pomembnih vitaminov B kompleksa. 

Prehransko dopolnilo prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema, k delovanju sluznic in kože v normalnih pogojih, k normalnemu delovanju psihološke funkcije in izboljša intelektualne zmogljivosti, pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost, pripomore ohranjati rdeče krvne celice v normalnih pogojih in normalno presnovo železa. 

Prehransko dopolnilo pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema in prispeva k normalni energijski presnovi. 

Aktivne sestavine ter njeni učinki

Magnezij - je pomembna aktivna sestavina prehranskega dopolnila. Pripomore k normalizaciji, izboljšanju počutja, zvišanju enrergije, ob enem pa pripomore tudi k čvrstosti kosti in kostnega tkiva. Magnezij je izrednega pomena tudi pri delovanju živčnega sistema, ob enem pa prav tako sodeluje pri normalnemu delovanju psihološkega vidika. 

B1, B2, B3 in B6 vitamini - so vitamini, izredno pomembni za normalno delovanje živčnega sistema. Našteti vitamini so izredno pomembni, njihovo redno nadomeš.anje v izogib številnim težavam v organizmu je izredno pomembno. 

Kako uporabljati prehransko dopolnilo?

Priporočljivo je jemati 2 kapsuli na dan. Kapsule odmerite s kozarcem vode. 

Sestava prehranskega dodatka

Pomožne snovi:
Zelenjavna kapsula, regulator kislosti (kalcijev oksid), stabilizator (kalcijev klorid).

2 kapsuli vsebujeta
Magnezijev karbonat (524 mg): (vsebnost magnezija 131,25 mg), vitaminski kompleks (350 mg), prah Spirulina platensis (300 mg), SAMe (25 mg), holin (30 mg), inozitol (30 mg) ), Panmol (standardizirani aktivni kompleks vitaminov skupine B iz kvinoje) (20 mg), skupna vsebnost vitamina: vitamin B1 (tiamin) (2,48 mg), vitamin B2 (riboflavin) (2,86 mg) ), vitamin B3 (niacin) (31,54 mg), vitamin B6 (piridoksin) (3,50 mg), folna kislina (0,39 mg), vitamin B12 (cianokobalamin) (4 μg), biotin (0,26 mg) mg), pantotenska kislina (10,50 mg), vitamin E (17,5 mg), vitamin C (105 mg).

Opozorila
Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestila za uravnoteženo prehrano ali zdrav način življenja. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hraniti izven dosega otrok. Za zadovoljevanje prehranskih potreb je pomembno upoštevati uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja