Estado Puro Lupulo Hmelj najvišja koncentracija, 30 kapsul

Estado Puro Lupulo Hmelj najvišja koncentracija je prehransko dopolnilo, ki je obogateno ne le z hmeljem pač pa tudi z vitaminom B6. Estado Puro Lupulo Hmelj najvišja koncentracija je prehransko dopolnilo, ki je obogateno ne le z hmeljem pač pa tudi z vitaminom B6.
449512 4456

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Estado Puro Lupulo Hmelj najvišja koncentracija je prehransko dopolnilo, ki je obogateno ne le z hmeljem pač pa tudi z vitaminom B6.

Suhi ekstrakt navadnega hmelja je visoko kvaliteten ekstrakt, standardiziran na dve komponenti in sicer na grenke kisline in flavonoide, ki jih navadni hmelj tudi vsebuje. 

Ekstrakt hmelja je izredno čist ekstrakt, pridobljen s posebnimi ekstrakcijskimi tehnikami, ki so edinstvene in omogočajo pridobitev visoko kakovostnih ekstraktov. 

Vsaka kapsula vsebuje visoko vsebnost suhega ekstrakta hmelja. Zaradi vsebnosti kvalitetnih sestavin, je njegovo delovanje dvojno. 

Prednosti in karakteristike dopolnila

Hmelj - lat. Humulus lupulus - ima vpliv na menopavzo (On Hold Botanicals). Deluje značilno antioksidativno, ima ugoden vpliv na menopavzalne težave, težave s spanjem in ugodno deluje tudi na nevralni sistem. 

B6 vitamin - ima vpliv na uravnavanje hormonske dejavnosti. B6 vitamin ima številne prednosti, saj pripomore k uravnavanju hormonske dejavnosti. 

Odmerjnaje prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dodatka na dan. Kapsulo po potrebi spijte s kozarcem vode. 

Sestavine 1 kapsule

100 mg ekstrakta storžkov hmelja

1,4 mg vitamina B6 kar ustreza 100 % PDV vrednosti. 

Ekstrakt stožkov hmelja v 100 mg vsebuje: 

10 mg grenkih kislin

3,5 mg flavonoidnih komponent

Posebna opozorila

Osebe, ki so pogosto alergične, izdelka ne priporočamo. 

Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjevanje v temnem in suhem prostoru.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov