Estado Puro Magnezij Ultra Direct, 60 rastlinskih kapsul

Estado Puro Magnezij Ultra Direct je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno z visokimi koncentracijami magnezija visoke biološke razpoložljivosti. Estado Puro Magnezij Ultra Direct je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno z visokimi koncentracijami magnezija visoke biološke razpoložljivosti.
16657 16657

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Estado Puro Magnezij Ultra Direct je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno z visokimi koncentracijami magnezija visoke biološke razpoložljivosti. 

Izdelek tako združuje vso moč narave vtem kvalitetnem izdelku. 

Prednosti izdelka Estado Puro Magnezij Ultra Direct 

 • visoka koncentracija magnezija
 • visoka bio razpoložljivost bagnezijevih ionov
 • dobra sprejemljivost magnezija
 • izdelek primeren za vegansko usmerjene posameznike
 • manj prijeten okus po magneziju je prektir, stik s sluznico je preprečen. 
 • tovrstni magnezij ne povzroča odvajanja blata
 • izdelek ne povzroča morebitne slabosti
 • ...

Izdelek Estado Puro Magnezij Ultra Direct predstavlja dvojno dozo magnezija, saj je v izdelku na voljo v obliki biisglicinata kot tudi v obliki UltraMag Marine liposomskega magnezija, ki omogoča izboljšano biološko raxpoložljivost. 

Vpliv magnezija na organizem

 • zmanjša morebitno utrujenost in izčrpanost
 • sodeluje k sintezi beljakovin
 • pripomore k  ohranjanju elektrolitskega ravnotežja
 • sodeluje pri normalnemu sproščanju energije
 • sodeluje pri normalizaciji živčevja
 • normalizira delovanje mišic mišic
 • ...

Odmerjanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 2 do 3 kapsule prehranskega dodatka, najbolj priporočljivo je odmerjanje po samem obroku. 

Estado Puro Magnezij - 3 kapsule vsebujejo

375 mg magnezija v različnih obikah, od tega torej:

1200 mg magnezijevega bisglicinata

in 

675 mg liposomskega magnezija

Sestavine prehranskega dopolnila

puferiran magnezijev bisglicinat (magnezijev bisglicinat in oksid) 400 mg, Ultramag® Marine (magnezijev hidroksid, ki izvira iz morske vode, rižev škrob, emulgatorji: saharozni estri iz maščobnih kislin in lecitin iz sončnic, sredstvo proti strjevanju: trikalcijev fosfat in stabilizator: riževa moka) 225 mg, rastlinska kapsula in piridoksin klorohidrat 0,46 mg.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Bolezen se ne zgodi, kot zasveti luč, če prižgemo stikalo. Bolezni se razvijajo postopno in nezaznavno. Ko končno začutite ali opazite simptom, se je bolezen verjetno razvijala že dolgo časa. To je srhljiva misel.

Toda živimo v čudovitem času. Zdravniki imajo znanje, da lahko ugotovijo, da se bolezen v nas razvija, veliko prej, kot se pojavi večji simptom. To je čas, ko lahko preprost krvni test pove več o tem, kaj se dogaja v vašem telesu, kot operacija na odprtem srcu. Čas, ko lahko dovršeni stroji za slikanje in postopki razkrijejo mikroskopske nenormalnosti, veliko preden povzročijo kakršno koli škodo.

Še bolje paje, da ne potrebujete vedno zdravnika, da vam opravi popoln zdravstveni pregled, ki vam lahko zagotovi zdravje v naslednjih 40 letih. Veliko pregledov lahko opravite sami. Pa vendar devet od desetih odraslih, starih 65 let in več, ne opravlja priporočenih zdravstvenih pregledov.

Da bi se laže spomnili, si pomagajte z naslednjimi priročnimi kartotekami. Če ste tehnološko usmerjeni, si opomnike vstavite v svoj mobilni telefon ali računalniški koledar. Če ste bolj papirnati tip, si naredite kopijo in si jo prilepite na hladilnik. Ko boste vsako jutro videli njihove ljubke obraze, vas bo to motiviralo, da poskrbite, da boste z njimi čim dlje - s pomočjo rednih zdravstvenih pregledov.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov