Eubos 12% Omega 3-6-9 Hydro Activ pomirjujoč losjon za telo, 200 mL

Eubos 12% Omega 3-6-9 Hydro Activ je pomirjujoč losjon, ki ga lahko vsak dan uporabljajo tudi ljudje z zelo suho, občutljivo ter k ekcemu in rdečici naggnjeni koži.<br> Eubos 12% Omega 3-6-9 Hydro Activ je pomirjujoč losjon, ki ga lahko vsak dan uporabljajo tudi ljudje z zelo suho, občutljivo ter k ekcemu in rdečici naggnjeni koži.
910031 20724

Ocene in mnenja

Opis

Eubos 12% Omega 3-6-9 Hydro Activ je pomirjujoč losjon, ki ga lahko vsak dan uporabljajo tudi ljudje z zelo suho, občutljivo ter k ekcemu in rdečici naggnjeni koži. Dokazano se izkaže kot odlična nega pri stari koži, nevrodermitisu in koži otrok od 3. leta starosti.

Naravno zaščitno in barierno funkcijo kože krepijo bogate sestavine, kot so svetlinovo, laneno in Carthamus olje. Ta kvalitetna naravna olja vsebujejo esencialne maščobe Omega-3 in Omega-6 (tega je polno deviško oljčno olje). Losjon pomirja občutljivo, razdraženo in pordelo kožo predvsem z rastlinskim aktivnim kompleksom Defensil z izvlečkom semen Cardiospermum Halicacabum. Mešanica naravnih sestavin, kot sta melisa in limona obvarujejo celice prostih radikalov. Hydo kompleks Trimoist hidrira kožo in jo dobro zaščiti za dalj časa.

Izdelek je dobro združljiv s kožo, saj ne vsebuje konzervansov (parabena), PEG-derivatov, lanolina ali silikonov in mineralnih olj (parafina). Losjon tudi ni obarvan z umetnimi barvili. Ph vrednost izdelka je nevtralna.

Izdelek se lahko uporablja tudi večkrat na dan, saj deluje izjemno pomirjujoče na kožo. Losjon je potrebno za intenzivno nego le nežno vtreti v kožo.

Po uporabi Eubos Omega 3-6-9 Hydro Activ losjon je koža navlažena za dalj časa. Blagodejni učinek ima predvsem na napeto, hrapavo in od srbečice utrujeno kožo. Vedno bolj se krepi tudi naravna pregradna funkcija kože. Koža se nasploh izboljša. Je nežnejša, gladkejša in prožnejša kot poprej.

Učinkovitost izdelka je dokazana z fiziološkimi meritvami in dermatološko nadzorovanimi študijami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja