Eubos 12% Omega 3-6-9 Lipo Activ pomirjujoč losjon za telo, 200 mL

Idealna rešitev za zelo suho, grobo in občutljivo, k ekcemu in rdečici nagnjeno kožo je Eubos 12% Omega 3-6-9 Lipo Activ, pomirjujoč losjon, ki ga lahko uporabljate vsakodnevno.<br> Idealna rešitev za zelo suho, grobo in občutljivo, k ekcemu in rdečici nagnjeno kožo je Eubos 12% Omega 3-6-9 Lipo Activ, pomirjujoč losjon, ki ga lahko uporabljate vsakodnevno.
910040 20726

Ocene in mnenja

Opis

Idealna rešitev za zelo suho, grobo in občutljivo, k ekcemu in rdečici nagnjeno kožo je Eubos 12% Omega 3-6-9 Lipo Activ, pomirjujoč losjon, ki ga lahko uporabljate vsakodnevno. Priporoča se tudi kot pomoč pri nevrodermitisu, stari in otroški koži od 3. leta starosti.

V/O emulzijo bogatijo omega maščobne kisline in aktivne substance, ki dajejo pomirjajoč občutek in kožo ščitijo.

Naravno zaščitno in barierno funkcijo kože krepijo bogate sestavine, kot so svetlinovo, laneno in Carthamus olje. Ta kvalitetna naravna olja vsebujejo esencialne maščobe Omega-3 in Omega-6 (tega je polno deviško oljčno olje). Losjon pomirja občutljivo, razdraženo in pordelo kožo predvsem z rastlinskim aktivnim kompleksom Defensil z izvlečkom semen Cardiospermum Halicacabum. Mešanica naravnih dragocenih olj pripomore k tankemu zaščitnemu sloju in varuje pred dehidracijo. Za navlaženo kožo skrbita predvsem glicerin in ureja.

Izdelek je dobro združljiv s kožo, saj ne vsebuje konzervansov (parabena), PEG-derivatov, lanolina ali silikonov in mineralnih olj (parafina). Losjon tudi ni obarvan z umetnimi barvili. Ph vrednost izdelka je nevtralna.

Izdelek lahko uporabljate večkrat na dan (po potrebi) tako, da ga nežno vmasirate v telo.

Po uporabi je suha koža izdatno navlažena. Vlaga v koži obstoji vsaj 24 ur. Posledica nege je tudi zmanjšan občutek napetosti, hrapavosti ter srbečice. Koža je končno dobro zaščitena pred škodljivimi snovmi, kot so npr. alergeni.
Izčrpana koža je obnovljena, nadležna rdečica izgine, koža izgleda gladkejša, prožnost pa se prav tako izboljša.

Učinkovitost in toleranca je dokazana s fiziološkimi meritvami in dermatološko nadzorovanimi študijami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede