x
Vse kategorije
Eubos 5% Urea hydro losjon za telo, 200 mL
Eubos 5% Urea hydro losjon za telo, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Eubos 5% Urea hydro losjon za telo, 200 mL

Proizvajalec: Eubos
Eubos 5% Urea hydro losjon je formulirana z namenom hitrega vpijanja, in pospešenega vlaženja. Izdelek tako vlaži in pomirja suho, grobo in napeto kožo.
Cena: 18,12 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkalosjon, losjon

Ocene in mnenja

Opis

Eubos 5% Urea hydro losjon je formulirana z namenom hitrega vpijanja, in pospešenega vlaženja. Izdelek tako vlaži in pomirja suho, grobo in napeto kožo.
Eubos 5% Urea hydro losjon vsebuje 5% uree, ki kožo regenerira - odmrle celice kože odlušči in razkrije nove - tako je koža, na katero nanesemo izdelek gladka in tekom uporabe izdelka Eubos 5% Urea hydro losjon obnovljena.
Eubos 5% Urea hydro losjon je primeren tudi kot spremljevalna terapija pri težavah z atopičnim dermatitisom, luskavici in sladkorni bolezni.

Lipidi so za pravilno funkcioniranje kože izredno pomembni zato losjon za telo vsebuje izdatne količine omenjene sestavine. Lipidi kožo posledično navlažijo in preprečijo nadalnje izsuševanje kože. Eubos 5 % Urea losjon vsebuje 5 % uree, ki na kožo deluje rahlo keratolitično in lušči odmrle celice. Izdelek je formuliran tako, da kožo izdatno navlaži ter jo obnovi.
Urea deluje blagodejno keratolično - stare in odmrle celice odlušči ter tako omogoča novim, da se izrazijo. Tako je koža zglajena in obogatebna z vsemi potrebnimi komponentami, ki jih potrebuje.
Eubos 5 % Urea losjon vsebuje alantoin, kar pomeni, da kožo še dodatno zaščiti in neguje. Lipidi sladkega mandlja vsebujejo sestavine, ki kožo še dodatno oskrbijo z prepotrebnimi lipidnimi komponentami, ki kožo zaščitijo pred nadaljno izgubo vlage.

Izdelek Eubos 5% Urea hydro losjon

Ne vsebuje parabenov ali katerih koli drugih konervirnih sredstev
Ne vsebuje poli etilen glikolov
Ne vsebuje snovi na lanolinski osnovi
Ne vsebuje obarvanih komponent
Ne vsebuje mineralnih olj (parafin)
ne vsebuje arom - izdelek pa je formuliran venomer tako, da kože ne draži in ne deluje alergeno.

Ph kreme Eubos 5% Urea hydro losjon je nevtralen

Uporaba Eubos 5% Urea hydro losjona za telo:

Izdelek priporočamo uporabljati tako zjutraj in zaradi zelo dobrega vpijanja v kožo tudi takrat, ko je vreme toplejše - saj so takrat kožne pore bolj odprte in koža bolj dovzetna za sprejem komponent kreme. Losjon z 5 % ureo lahko uporabljate vsakodnevno in tudi večkrat na dan.

Primerno za vse, ki imajo atopični dermatitis in kakršne koli večje probleme z suhi in razdraženo kožo telesa.

Rezultat uporabe Eubos 5% Urea hydro losjon za telo:

Ub redni uporabi Eubos losjona se vsebnost vlage v sami koži poveča, občutek neprijetnosti in suhosti pa zmanjša skoraj takoj po nanosu kreme. Koža je osvežena in zglajena.

Nasvet k uporabi Eubos 5% Urea hydro losjona za telo:

Eubos 5% Urea hydro losjon za telo uporabite za suho do zelo suho kožo. Priporočamo kombinacijo z 3% ali 10% Urea losjoni za telo.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkalosjon, losjon

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.