Eubos Diabetische Anti Xerosis multiaktvni balzam za telo za diabetično kožo, 150 mL

Učinkovite sestavine pomagajo ščititi pred izgubo elastičnosti. Koža postane požna, voljna in negovana. Učinkovite sestavine pomagajo ščititi pred izgubo elastičnosti. Koža postane požna, voljna in negovana.
482811 24636

Ocene in mnenja

Opis

V slovenske lekarne je prišla prva in edina dermatološka nega kože, ki je narejena posebej za diabetike. Diabetična koža namreč potrebuje posebne aktivne snovi, ki so prilagojene posebnim potrebam diabetične kože, zato so Eubosovi raziskovalci razvili balzam za telo z multiaktivno obnovitveno  & zaščitno funkcijo za suho, rahlo razdražljivo kožo.

Dermatološki multiaktivni balzam za telo ima obnovitveno in zaščitno funkcijo. Vsebuje karozin - telesu lasten dipeptid, ki učinkuje proti prostim radikalom, pomaga preprečevati prezgodnje nastajanje gub in ima poživljajoč in antioksidativni učinek.  Kožo pomirijo izvlečki nepozebnika, ingverja in naravnega Bisabola, pa tudi Pantenol (provitamin  B 5) in alantoin, ki se ponašata tudi z intenzivno vlažilnim učinkom.

Za dolgotrajno vlaženje povrhnice poskrbi tudi Feohidran. Slednjega pridobivajo iz posebnih alg, vsebuje pa morske minerale in aminokisline. Učinkovina pomaga spreminjati strukturo hidrolipidnega filma kože in krepiti kožno pregrado. V povezavi z laktatom in glicerinom poskrbi za intenzivno vlaženje celotne povrhnjice in krepi pregradno funkcijo.

Urea
učinkovito veže vlago.
Cinkova sol ima vlažilni učinek in podpira perfektno kožno floro.
Dragoceno naravno olje sladkega mandlja  poskrbi za podporo zaščitne funkcije kože.

Ob redni uporabi balzama za telo se vsebnost vlage v koži vstrajno povečuje, kar odpravlja težave s suho, luskasto in srbečo kožo. Že po nekaj dnevni uporabi postane koža mehkejša in bolj gladka.

Učinkovite sestavine pomagajo ščititi pred izgubo elastičnosti. Koža postane požna, voljna in negovana.

Izdelek ne vsebuje parabenov, polietilenglikol, lanolina in mineralnega olja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja